Liggboxen April 2018

599 kr
Slut i lager

För mer förbjudet sex
"Så spännande att veta att min partner när som helst kunde göra så att min fitta vibrerade. Vi hade långt och väldigt hett sex när vi kom hem från vår middag."
I andra utskicket av Liggboxen var temat Tease. Ett väldigt pirrigt och härligt sätt att låta lusten spira och sexlivet leva även utanför själva akten. Vi upplever att man kan bli kåtare av att teasa sin partner och att egga varandra i en "förbjuden" situation är väldigt härligt!

Boxen innehöll följande produkter:

Private Collection Galaxy - Trådlöst ägg (599:-)

Galaxy är ett uppladdningsbart och trådlöst vibrerande ägg med upp till 30 meters räckvidd! Dessutom har den en fjärrkontroll som kan ges till ens partner. Vi tyckte det passade perfekt för tease-boxen eftersom ens partner kan styra ägget diskret utan att någon annan märker det.

Ögonbindel (99:-)

En ögonbindel är perfekt att använda vid förspelet speciellt på tema tease, eftersom du inte vet var din partner kommer att ta på dig. Kroppen blir mer känslig för beröring och det känns hett och spännande på samma gång!

ON - Värmande & pirrande olja (199:-)

En riktigt härlig olja som ger en varm och pirrande känsla som vi älskar! Perfekt för att låta kåtheten spira i kroppen och få dig att längta efter din partner ännu mer.

Liggboken!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.

Laddar...