Box No.5

 

Oktober-boxen, box no 5 kom lastad med allt man kan tänkas behöva för riktigt bra, hett och skönt oralsex. Slick och sug bör ju ha ett stort fokus under ett ligg. Med den här boxen var vår förhoppning att ni skulle vilja ta er tid att utforska det lite extra med varandra nu under hösten.

Femte boxen innehöll följande produkter:

Flower smart balls - Knipkulor (299:-)

Det kan kännas märkligt att ett snöre sticker ut ur fittan vid oralsex, eftersom att det påminner om att ha en tampong i. Försök tänka bort detta och fokusera på härligheten du kan få uppleva med knipkulor, både med partner och på egen hand. För oss har orgasmerna blivit väldigt mycket mer intensiva när dessa kulor är inne i fittan, både när vi fått oralsex och när vi har onanerat med valfritt redskap. 

Space Stroker - Runkleksak (899:-)

“Vad är det här för konstig tortilla?” kanske ni tänker och ja, det är arbetsnamnet vi använt internt på denna runkleksak (för visst ser den lite ut som ett tortilla-bröd?). Trots det lite osexiga smeknamnet vi gett leksaken är den heeeeelt magisk. Den ger ett bra grepp om kuken och är perfekt i sin storlek och “konsistens” (alltså den räfflade insidan). Vibrationerna i den är rätt enkla men väldigt pirriga och härliga!

Wicked Teasers - Smaksatt glidmedel (149:-)

Man kan självklart ha oralsex au naturel, det har vi oftast, men ibland kan det vara kul med lite extra krydda. Speciellt när den här boxens tema är oralsex. Det här glidmedlet är sjukt gott. Det är märkligt att skriva “sjukt gott” och glidmedel i samma mening, men det är sant.

 

LIGGBOKEN!

Vi älskar Liggboken! Vi har också hört att Liggboken är en storfavorit bland de som prenumererar. Liggboken #5 kom som vanligt med instruktioner, tips, tricks och utmaningar för att ert sexliv ska bli ännu bättre.


Box No.4

 

Temat för box 4 är “Double up” och med det vill vi fokusera på att göra allting ÄNNU skönare, med att dubbla upp njutningen och stimulera på fler sätt och områden samtidigt. Vi är väldigt glada över innehållet i denna box, eftersom den innehåller dels en av våra favoritsexleksaker och dels för att de flesta produkterna går att använda samtidigt som man har penetrationssex. 

 

Fjärde boxen innehöll följande produkter: 

Eclipse rechargeable rabbit (699:-): 

GRATTIS alla, framförallt ni med fitta! Den här leksaken är på vår topp 3-lista när det gäller alla sexleksaker vi har provat, och i särklass den bästa rabbiten vi vet. (Och vi har fått testa många.) Varför gillar vi den så mycket? “Kaninöronen”, alltså klitorisstimulatorn, är flexibel och mjuk, och på så sätt kommer den åt klitoris oavsett hur ens kön är format.

Omega 2.0 - Kukringar (249:-)

Om man vill maxa ett stånd är kukring ett måste! I Liggboxen kommer två olika storlekar som man kan använda lite som man vill.  Kanske en runt kuken och en runt pungen? Ringarna är gjorda i ett speciellt silikon som är väldigt mjukt och behagligt.

Nipple Clamps (199:-)

Att stimulera bröstvårtorna kan vara något av det bästa som finns! Däremot kan det vara ett känsligt och eventuellt läskigt område för många vilket de här klämmorna är perfekta för. Man kan lätt anpassa hur hårt man vill att de sitter samtidigt som det är lätt att ”skruva till” när man håller på med annat.

 

LIGGBOKEN!

Liggboken, med mer utförliga beskrivningar av varje produkt, tips på hur de kan användas, orgasmtips och utmaningar. Denna lilla godbit är pricken över i:t i varje Liggbox.


Box No.3

Temat för box #3 är Sweet Spots och vi har valt att fokusera på alla sköna områden som ger extra pirr, njutning och glädje. Att lära känna varandras oväntade erogena zoner är ett fint sätt att lära känna varandra på och dessutom kan ni öka varandras njutning ännu mer. Det finns ju så många fler zoner, punkter och prickar än vad man först tänker på. Har man inte lärt känna dem än så hoppas vi att den här boxen får er att bekanta er med dem. 

Tredje boxen innehöll följande produkter:

Black Velvet - Buttplug (189:-)

Den här buttpluggen är perfekt för dig som är nyfiken på anal play. Internt har vi kallat den för "den ödmjuka buttpluggen" och vi fattar att det kan kännas läskigt men vi tror du kommer bli glad om du ger den en ärlig chans. Den är tillräckligt liten för att passa en nybörjare samtidigt är den tillräckligt stor för att kännas och ge bra med njutning.

Feather Tickler - Fjäder (79:-)

Den här fjädern är supermjuk och kittlande och med den kan kan du/ni utforska vilka områden ni tycker om lite extra mycket.

G-spot Roket - G-punktsstav (699:-)

Vi tycker att den här staven är en av de lyxigaste sexleksakerna vi har testat. Bra kvalité, bra utformning och snygg design. Dessutom är den skön! Den har många användningsområden. Förslagsvis; direkt g-punktsstimulering, stimulera slidmynningen, använda tillsammans med klitorisvibrator eller till att klittra samtidigt. 

Electric Blue - Växelvis värmande/kylande spray (249:-)

En spray som internt har kallats för "tjolahoppsan-turbo-sprayen". Ta några spray för ökad känsel på områden där du vill känna mer eller ta några extra spray på kuken för att fördröja orgasmen.

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst...! Denna underbara bok som vi skrivit helt själva som innehåller mer utförliga beskrivningar om produkterna och tips, tricks och utmaningar.


Box No.2

I andra utskicket av Liggboxen var temat Tease. Ett väldigt pirrigt och härligt sätt att låta lusten spira och sexlivet leva även utanför själva akten. Vi upplever att man kan bli kåtare av att teasa sin partner och att egga varandra i en "förbjuden" situation är väldigt härligt!

Andra boxen innehöll följande produkter:

Galaxy Egg - Trådlöst ägg (599:-)

Galaxy egg är ett uppladdningsbart och trådlöst vibrerande ägg med upp till 30 meters räckvidd! Dessutom har den en fjärrkontroll som kan ges till ens partner. Vi tyckte det passade perfekt för tease-boxen eftersom ens partner kan styra ägget diskret utan att någon annan märker det.

Ögonbindel (99:-)

En ögonbindel är perfekt att använda vid förspelet speciellt på tema tease, eftersom du inte vet var din partner kommer att ta på dig. Kroppen blir mer känslig för beröring och det känns hett och spännande på samma gång!

ON - värmande & pirrande olja (249:-)

En riktigt härlig olja som ger en varm och pirrande känsla som vi älskar! Perfekt för att låta kåtheten spira i kroppen och få dig att längta efter din partner ännu mer.

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.


Box No.1

Temat för den allra första Liggboxen var onani! Varför onani, kanske du undrar? Är inte Liggboxen till för parlekar?

Vi anser att onani lägger grunden för hela din sexualitet, och är därför otroligt viktigt – oavsett om du har en partner eller inte.

Första boxen innehöll följande produkter:

VEGA - Klitorisvibrator (599:-)

Klitorisstimulering är något av det skönaste som finns och med en bra vibrator tycker vi att det blir ännu skönare. Vega är en av de bättre klitorisvibratorerna vi har testat och även väldigt stilren.

TENGA WAVY - Runkägg (149:-)

Ett runkägg tar ditt runk till nästa nivå och är som en mildare variant av en fleshlight. Funkar även att använda vid klittrande för en annan känsla.

SENSITIVE GEL, 15ml (149:-)

En riktigt bra gel/kräm som förhöjer känseln direkt vid applikation och ökar blodflödet. Funkar både på klitoris, ollon och vid analöppning.

PJUR, WOMAN NUDE, 100ml (199:-)

Ett vattenbaserat bra glid som funkar till allt helt enkelt! Delvis så skyddar det slemhinnorna och så blir det mycket skönare. Om man använder silikonprodukter och vill använda glidmedel måste man använda ett vattenbaserat sådant, annars "tar silikonet ut varandra".

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.

 

Laddar...