Oktoberboxen 2019

För mer nervkittlande sex

"Älskar dessa buttplugs! Perfekt storlek för mig och riktigt lena. Vill ha fler!"

Oktoberboxen är kanske vår mest oväntade box hittills, och temat är analplay. En box som fokuserar på rumpan, analen, de annorlunda sensationerna och upplevelserna man kan få genom att utforska de områdena. Extra bra är att det inte spelar någon roll vilket kön man har på framsidan. Precis alla har ju en bak.

Boxen innehöll följande produkter:

Uranus - Buttplugs (349:-)

Enkla, små buttplugs i lagom storlek. Perfekta för nybörjaren som vill experimentera. Pluggarna har en avsmalnad topp som gör att de är enkla att föra in och är gjorda i kroppsssäkert silikon som både är hygieniskt och känns lent mot huden. 

Analkulor (399:-)

Analkulor är en grym sexleksak eftersom den kan användas på flera olika sätt beroende på hur bekväm man är med anal stimulering men också beroende på vilken effekt man är ute efter. Du kan antingen använda analkulor för att sakta jobba dig uppåt i storlek och på så vis värma upp ringmusklerna sakta och säkert.

Lubricate:IT Water Based Anal - Analglidmedel (99:-)

Glidmedel - det (nästan) viktigaste av allt! Det finns en hel del olika glidmedel ute på marknaden men det här är enligt oss det absolut bästa för analsex.

LIGGBOKEN!

Liggboken spelar extra stor roll den här gången, för förutom instruktioner till produkterna går vi igenom A och O när det gäller analplay. Hur kan man tänka om man är rädd för bajs eller om det känns kittlande OCH läskigt att utforska analen? Som vanligt innehåller den även utmaningar och orgasmtips.


Augustiboxen 2019

För mer ledigt sex

Temat för denna box är weekend-sex! Hösten kommer, och det är kul att pimpa den lite med trevliga weekends. Man är på en ny plats, det är spännande och det är lite större fokus på att njuta än vad det är i vardagen. Varför inte ta med en leksak (eller alla produkter som finns i denna box) som gör allt, framförallt sexet, ännu härligare?

Boxen innehöll följande produkter:

Tiffany Blue - Fingervibrator (499:-)

Varsågoda - en liten, smidig, snygg men framförallt otroligt bra och skön fingervibrator! Döm inte dess lilla storlek. Den är stark och har en hel del olika vibrationslägen att välja mellan.

Tenga Deep Throat Masturbator (149:-)

En sexleksak som känns fräsch, är skön och som poddmen älskar. (Våra pojkvänner alltså.) Vi har själva upplevt att det är lite svårt att hitta en bra runkleksak som inte känns som om man “knullar en burk” - men vi har nu hittat den!

Electric Blue-Spray (179:-)

It’s electric, it’s a natural high! Denna produkt har faktiskt varit med en gång förut och var så uppskattad att vi vill ha med den igen. Det är en spray som du kan spraya på valfri kroppsdel för att förhöja känseln; klitoris, ollonet, analen, bröstvårtorna, eller någon annanstans.

Nipple Clamps (199:-)

Yes, även nipple clamps var med i boxen för ett drygt år sen. Men vi tycker att de kompletterar resten av produkterna på ett mycket trevligt sätt. Nipple clamps är kanske den mest underskattade sexleksaken som finns?

LIGGBOKEN!

Boken kommer som vanligt med instruktioner, tips, utmaningar och en sexig spellista. Enjoy!


Juniboxen 2019

För mer lekfullt sex

"Rabbiten… OMG helt fantastisk."

Sommar, sommar och sol - i år igen! Vad trevligt att vi äntligen är här. Och vad trevligt att få skicka ut en av våra absoluta favoritboxar hittills till er, årstiden till ära. Temat för den här boxen är lekfullt sex! Låt det pirra till, flirta, kyss varandra i sommarregnet, kyss varandra på stranden och lek med era kroppar.

Boxen innehöll följande produkter:

Capella - Rabbitvibrator (699:-)

Vi älskar den, våra kompisar älskar den och befintliga innehavare av denna rabbit älskar den. Det är faktiskt en av de absolut bästa sexleksakerna vi testat! Snygg är den också. 

“En HELT fantastisk rabbit! Bästa jag testat. Orgasmgaranti. Snygg design. Svinbra med flera olika vibrationslägen. Upplevelsen av den här motsvarar antagligen hur det skulle vara att gå till en professionell fitt-massör. Den vet vad den gör. Rekommenderar varmt och tycker det är en av de mest omtänksamma presenter en kan ge en annan fittbärare ❤️”.

Durex Intense Orgasmic Gel (159:-)

Anna, ena delen av Alla Våra Ligg, har tjatat om den här gelen i mer än två år i podden. Amanda gillar den också riktigt mycket, men Anna är nästintill besatt. Det är därför lite av en dröm för oss att den äntligen är med i Liggboxen.

Liggboxen spelet

Kommunikation är något av det viktigaste vi har i livet, i alla typer av relationer; vänner, sexpartners, kärleksrelationer, familj och så vidare. Det är något vi tjatar om både i Liggboken och i podcasten Alla Våra Ligg. Så till den lekfulla boxen tänkte vi att det var perfekt med ett spel som i grund och botten handlar om kommunikation. Kul, nyttigt, viktigt. Och mysigt! 

LIGGBOKEN!

Liggboken. Pricken över i. Grädden på moset. Den som gör Liggboxen komplett. Instruktioner till produkterna, utmaningar och orgasmtips i en snygg, lättläst bok som ni kan använda för att göra ert sexliv ännu bättre. 


Aprilboxen 2019

För mer avklätt sex

"Så smidig, snygg och bra vibrator! Wow, man kan ha den vid alla möjliga tillfällen!"

Boxen skickades ut precis när våren började blomma och temat för boxen var närhet. Produkterna och tipsen som följer är framtagna för att ni ska få era sexuella stunder tillsammans lite mer intima. Ibland kan ju närhet och intimitet vara extra sårbart, eller hur? Den här boxen är framtagen för att ni ska känna er närmare varandra, både fysiskt och psykiskt. 

Boxen innehöll följande produkter:

Venus - Klitoris/parvibrator (499:-)

Det kan verkligen vara en utmaning att få till en känsla av närhet när man använder lite större sexleksaker under ett ligg. Många sexleksaker är ju lite för stora för att använda i vissa ställningar. Därför älskar vi den här! Den är platt, lagom stor för att hålla i handen, enkel att "manövrera" och dessutom helt grymt skön.

Mshop Care Clean:IT: Sexleksaks rengöring (149:-)

Vi trodde faktiskt länge att det var lugnt att tvätta sexleksaker med vanlig tvål och vatten, och visst det funkar. Men vill man att leksakerna ska hålla länge (och det vill man ju eftersom att man gillar miljön och eftersom att vi alltid skickar uppladdningsbara kvalitétsprodukter), så gör man bäst i att tvätta med en speicellt framtagen rengöring. Dessutom är denna rengöring vegansk, vilket är ett stort plus!

Åttan - Penisring (249:-)

Varsågoda för ett hårt, stabilt och praktfullt stånd! Den här kukringen gör att hela paketet blir mer "koncentrerat", den gör att man kan hålla sig längre och få en starkare orgasm. Inte helt fel eller hur? Ringen är till för både kuk och pung men kan användas på lite olika sätt. Mer konkreta tips följde med Liggboken, 

LIGGBOKEN!

Liggboken, världens bästa bok följde som vanligt med! Lite extra matig den här gången. Utmaningarna och tipsen i just denna Liggbok var menade för att utmana lite extra, öppna upp och skapa en connection mellan varandra. 


Februariboxen 2019

För mer utforskande sex 

"Måste ge er en fantastiskt stor eloge för en otroligt bra Liggbox den här månaden!! Kunde inte passa bättre för mig (min första box btw) och min kk/dejt som båda älskar bondage! Vi blev båda superglada för repet som vi länge pratat om att köpa."

Boxen skickades ut i samband med Alla hjärtans dag och temat var utforskande sex. I boxen har vi valt produkter som är perfekta att använda för att utveckla sin relation till 2.0. Perfekt för en dejtnight, alltså! Vissa av produkterna är lite kinky, och vi uppmuntrar er att utforska boxen med öppet sinne! Vi trodde inte att vi var så inne på bondage till exempel, men har upplevt några av våra mest intensiva orgasmer när vi varit fastbundna. Så, kör hårt!

Boxen innehöll följande produkter:

Nona - Parvibrator (599:-)

I silikon, mjuk, böjlig och med flera olika vibrationsinställningar. Den här parvibratorn är primärt till för att användas vid penetrerande sex, änden med en liten “kula” på ska ligga mot klitoris och den andra änden ska vara inne i fittan. På så sätt stimuleras klitoris på henne, och penetrationen blir mer intensiv för honom. Vi tycker själva att den här är den bästa parvibratorn vi har testat.

Rep (79:-)

Med rep kan man ha mycket kul.
Här är en praktisk guide för er som är nybörjare:

Gå till repskolan!

Handbojor (119:-)

Vill man inte fumla med rep, inte känner sig så självsäker gällande knopar, utan istället vill ha något lite hårdare och “pang på” så är det såklart handbojor som gäller! Du som blir fastkedjad - testa vad handbojorna går för!

Piska (119:-)

Piskhantering är verkligen en hel vetenskap. Man vill ju göra det på rätt sätt, så att ingen kommer till skada (på riktigt alltså) men ändå få en härlig adrenalinkick. Så om ni är nybörjare - ta det försiktigt! En riktigt härlig och upphetsande grej att börja med är att dra piskan över den andras kropp, gärna då personen har både ögonbindel och är fastknuten/kedjad.

Ögonbindel (79:-)

Piskhantering är verkligen en hel vetenskap. Man vill ju göra det på rätt sätt, så att ingen kommer till skada (på riktigt alltså) men ändå få en härlig adrenalinkick. Så om ni är nybörjare - ta det försiktigt! En riktigt härlig och upphetsande grej att börja med är att dra piskan över den andras kropp, gärna då personen har både ögonbindel och är fastknuten/kedjad.

LIGGBOKEN!

Liggboken för denna box var den mest innehållsrika någonsin, för att fira Alla hjärtans och att Liggboxen fyllde ett år. Som vanligt fullproppad med tips, tricks, mer utförliga instruktioner om produkterna och sexiga utmaningar. Vissa av våra prenumeranter tycker att Liggboken är det bästa med hela boxen. 


Decemberboxen 2018 

För mer intimt sex

"Jag har aldrig i hela mitt liv förlorat all kontakt med min kropp pga en orgasm och jag har aldrig upplevt sån intensitet av orgasmer som jag gjorde av wanden."

I den här boxen så var på temat massage, som vi tyckte behövdes för att värma varandras kroppar i mörka och kyliga december. Eftersom att boxen skickades ut lagom till jul så skrev vi också alla texter och instruktioner på rim. Boxen blev mycket uppskattad! En prenumerant sa att hon, som aldrig annars får orgasmer, fick flera fontänorgasmer med massagestaven som var i. Äsch då.

Boxen innehöll följande produkter:

DONA Kissable massage candle (229:-)

Dra ner på elräkningen och spara lite pengar
Detta ljus gör under för både sparkontot och i era sängar
Eller varför inte i badrummet bredvid ett varmt bad?
Det luktar otroligt gott, som vit choklad
Ett ljus och massageolja i ett, som man kan hälla över sin kropp?
Javisst, låt det bara stå tänt en stund och häll det sen över t.ex. en snopp

Private Collection LIBRA - Massagestav  (699:-)

En lyxig massagestav vi här er ger
Den har inte bara ett användningsområde, utan fler
Toppen använder ni för att kroppen massera
Och om ni vill utforska ännu mera
Låt den då vibrera över klittan
Eller vänd på den och stoppa in andra änden i fittan

Mshop Care Lubricate:IT (129:-)

Veganskt, vattenbaserat och med lyxig pump
Ta valfri mängd i form av en klump
Smeta sedan ut glidmedlet över kroppen
Eller varför inte på fittan eller snoppen?
Njut av att friktionen minskat men glidet ökat
Slappna av, få orgasm och high fiva när ni pökat

 

LIGGBOKEN!

Som alltid följde Liggboken med, med instruktioner, tips och utmaningar. Vissa prenumeranter säger att Liggboken är det bästa med hela boxen, så om du börjar prenumerera, glöm inte att läsa den noga! 


Oktoberboxen 2018

För mer delikat sex

"Min kille har alltid varit negativ till leksaker för honom. Space strokern var annorlunda, han älskar den och jag är övertygad att han tar fram den även när inte jag är med."

Oktoberboxen kom lastad med allt man kan tänkas behöva för riktigt bra, hett och skönt oralsex. Slick och sug bör ju ha ett stort fokus under ett ligg. Med den här boxen var vår förhoppning att ni skulle vilja ta er tid att utforska det lite extra med varandra nu under hösten.

Boxen innehöll följande produkter:

Flower smart balls - Knipkulor (299:-)

Det kan kännas märkligt att ett snöre sticker ut ur fittan vid oralsex, eftersom att det påminner om att ha en tampong i. Försök tänka bort detta och fokusera på härligheten du kan få uppleva med knipkulor, både med partner och på egen hand. För oss har orgasmerna blivit väldigt mycket mer intensiva när dessa kulor är inne i fittan, både när vi fått oralsex och när vi har onanerat med valfritt redskap. 

Space Stroker - Runkleksak (899:-)

“Vad är det här för konstig tortilla?” kanske ni tänker och ja, det är arbetsnamnet vi använt internt på denna runkleksak (för visst ser den lite ut som ett tortilla-bröd?). Trots det lite osexiga smeknamnet vi gett leksaken är den heeeeelt magisk. Den ger ett bra grepp om kuken och är perfekt i sin storlek och “konsistens” (alltså den räfflade insidan). Vibrationerna i den är rätt enkla men väldigt pirriga och härliga!

Wicked Teasers - Smaksatt glidmedel (149:-)

Man kan självklart ha oralsex au naturel, det har vi oftast, men ibland kan det vara kul med lite extra krydda. Speciellt när den här boxens tema är oralsex. Det här glidmedlet är sjukt gott. Det är märkligt att skriva “sjukt gott” och glidmedel i samma mening, men det är sant.

 

LIGGBOKEN!

Vi älskar Liggboken! Vi har också hört att Liggboken är en storfavorit bland de som prenumererar. Liggboken #5 kom som vanligt med instruktioner, tips, tricks och utmaningar för att ert sexliv ska bli ännu bättre.


Augustiboxen 2018

För mer maxat sex

"Asså rabbiten i box no. 4, thank lord! Fått min första egna fontänorgasm med den. Love it!."

Augustiboxen är “Double up” och med det vill vi fokusera på att göra allting ÄNNU skönare, med att dubbla upp njutningen och stimulera på fler sätt och områden samtidigt. Vi är väldigt glada över innehållet i denna box, eftersom den innehåller dels en av våra favoritsexleksaker och dels för att de flesta produkterna går att använda samtidigt som man har penetrationssex. 

 

Boxen innehöll följande produkter: 

Eclipse rechargeable rabbit (699:-)

GRATTIS alla, framförallt ni med fitta! Den här leksaken är på vår topp 3-lista när det gäller alla sexleksaker vi har provat, och i särklass den bästa rabbiten vi vet. (Och vi har fått testa många.) Varför gillar vi den så mycket? “Kaninöronen”, alltså klitorisstimulatorn, är flexibel och mjuk, och på så sätt kommer den åt klitoris oavsett hur ens kön är format.

Omega 2.0 - Kukringar (249:-)

Om man vill maxa ett stånd är kukring ett måste! I Liggboxen kommer två olika storlekar som man kan använda lite som man vill.  Kanske en runt kuken och en runt pungen? Ringarna är gjorda i ett speciellt silikon som är väldigt mjukt och behagligt.

Nipple Clamps (199:-)

Att stimulera bröstvårtorna kan vara något av det bästa som finns! Däremot kan det vara ett känsligt och eventuellt läskigt område för många vilket de här klämmorna är perfekta för. Man kan lätt anpassa hur hårt man vill att de sitter samtidigt som det är lätt att ”skruva till” när man håller på med annat.

 

LIGGBOKEN!

Liggboken, med mer utförliga beskrivningar av varje produkt, tips på hur de kan användas, orgasmtips och utmaningar. Denna lilla godbit är pricken över i:t i varje Liggbox.


Juniboxen 2018

För mer erogent sex

"Aldrig vågat testa en buttplugg förut, men nu gjorde jag det. Tack tack, tack! En helt ny nivå avnjutning." 

Temat för den här boxen är Sweet Spots och vi har valt att fokusera på alla sköna områden som ger extra pirr, njutning och glädje. Att lära känna varandras oväntade erogena zoner är ett fint sätt att lära känna varandra på och dessutom kan ni öka varandras njutning ännu mer. Det finns ju så många fler zoner, punkter och prickar än vad man först tänker på. Har man inte lärt känna dem än så hoppas vi att den här boxen får er att bekanta er med dem. 

Boxen innehöll följande produkter:

Black Velvet - Buttplug  (189:-)

Den här buttpluggen är perfekt för dig som är nyfiken på anal play. Internt har vi kallat den för "den ödmjuka buttpluggen" och vi fattar att det kan kännas läskigt men vi tror du kommer bli glad om du ger den en ärlig chans. Den är tillräckligt liten för att passa en nybörjare samtidigt är den tillräckligt stor för att kännas och ge bra med njutning.

Feather Tickler - Fjäder  (79:-)

Den här fjädern är supermjuk och kittlande och med den kan kan du/ni utforska vilka områden ni tycker om lite extra mycket.

G-spot Roket - G-punktsstav  (699:-)

Vi tycker att den här staven är en av de lyxigaste sexleksakerna vi har testat. Bra kvalité, bra utformning och snygg design. Dessutom är den skön! Den har många användningsområden. Förslagsvis; direkt g-punktsstimulering, stimulera slidmynningen, använda tillsammans med klitorisvibrator eller till att klittra samtidigt. 

Electric Blue - Växelvis värmande/kylande spray (249:-)

En spray som internt har kallats för "tjolahoppsan-turbo-sprayen". Ta några spray för ökad känsel på områden där du vill känna mer eller ta några extra spray på kuken för att fördröja orgasmen.

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst...! Denna underbara bok som vi skrivit helt själva som innehåller mer utförliga beskrivningar om produkterna och tips, tricks och utmaningar.


Aprilboxen 2018

För mer förbjudet sex

"Så spännande att veta att min partner när som helst kunde göra så att min fitta vibrerade. Vi hade långt och väldigt hett sex när vi kom hem från vår middag." 

I andra utskicket av Liggboxen var temat Tease. Ett väldigt pirrigt och härligt sätt att låta lusten spira och sexlivet leva även utanför själva akten. Vi upplever att man kan bli kåtare av att teasa sin partner och att egga varandra i en "förbjuden" situation är väldigt härligt!

Boxen innehöll följande produkter:

Private Collection Galaxy - Trådlöst ägg (599:-)

Galaxy egg är ett uppladdningsbart och trådlöst vibrerande ägg med upp till 30 meters räckvidd! Dessutom har den en fjärrkontroll som kan ges till ens partner. Vi tyckte det passade perfekt för tease-boxen eftersom ens partner kan styra ägget diskret utan att någon annan märker det.

Ögonbindel (99:-)

En ögonbindel är perfekt att använda vid förspelet speciellt på tema tease, eftersom du inte vet var din partner kommer att ta på dig. Kroppen blir mer känslig för beröring och det känns hett och spännande på samma gång!

ON - Värmande & pirrande olja (249:-)

En riktigt härlig olja som ger en varm och pirrande känsla som vi älskar! Perfekt för att låta kåtheten spira i kroppen och få dig att längta efter din partner ännu mer.

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.


Februariboxen 2018

För mer självsäkert sex

"Skönaste runket jag haft." 

Temat för den allra första Liggboxen var onani! Varför onani, kanske du undrar? Är inte Liggboxen till för parlekar?

Vi anser att onani lägger grunden för hela din sexualitet, och är därför otroligt viktigt – oavsett om du har en partner eller inte.

Boxen innehöll följande produkter:

VEGA - Klitorisvibrator (599:-)

Klitorisstimulering är något av det skönaste som finns och med en bra vibrator tycker vi att det blir ännu skönare. Vega är en av de bättre klitorisvibratorerna vi har testat och även väldigt stilren.

TENGA WAVY - Runkägg (149:-)

Ett runkägg tar ditt runk till nästa nivå och är som en mildare variant av en fleshlight. Funkar även att använda vid klittrande för en annan känsla.

SENSITIVE GEL, 15ml (149:-)

En riktigt bra gel/kräm som förhöjer känseln direkt vid applikation och ökar blodflödet. Funkar både på klitoris, ollon och vid analöppning.

PJUR, WOMAN NUDE, 100ml (199:-)

Ett vattenbaserat bra glid som funkar till allt helt enkelt! Delvis så skyddar det slemhinnorna och så blir det mycket skönare. Om man använder silikonprodukter och vill använda glidmedel måste man använda ett vattenbaserat sådant, annars "tar silikonet ut varandra".

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.

Laddar...