Box No.1

Temat för den allra första Liggboxen var onani! Varför onani, kanske du undrar? Är inte Liggboxen till för parlekar?

Vi anser att onani lägger grunden för hela din sexualitet, och är därför otroligt viktigt – oavsett om du har en partner eller inte.

Första boxen innehöll följande produkter:

VEGA - Klitorisvibrator (599:-)

Klitorisstimulering är något av det skönaste som finns och med en bra vibrator tycker vi att det blir ännu skönare. Vega är en av de bättre klitorisvibratorerna vi har testat och även väldigt stilren.

TENGA WAVY - Runkägg (149:-)

Ett runkägg tar ditt runk till nästa nivå och är som en mildare variant av en fleshlight. Funkar även att använda vid klittrande för en annan känsla.

SENSITIVE GEL, 15ml (149:-)

En riktigt bra gel/kräm som förhöjer känseln direkt vid applikation och ökar blodflödet. Funkar både på klitoris, ollon och vid analöppning.

PJUR, WOMAN NUDE, 100ml (199:-)

Ett vattenbaserat bra glid som funkar till allt helt enkelt! Delvis så skyddar det slemhinnorna och så blir det mycket skönare. Om man använder silikonprodukter och vill använda glidmedel måste man använda ett vattenbaserat sådant, annars "tar silikonet ut varandra".

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.

– Tyvärr har vi inte första boxen i lager för tillfället :/


Box No.2

I andra utskicket av Liggboxen var temat Tease. Ett väldigt pirrigt och härligt sätt att låta lusten spira och sexlivet leva även utanför själva akten. Vi upplever att man kan bli kåtare av att teasa sin partner och att egga varandra i en "förbjuden" situation är väldigt härligt!

Andra boxen innehöll följande produkter:

Galaxy Egg - Trådlöst ägg (599:-)

Galaxy egg är ett uppladdningsbart och trådlöst vibrerande ägg med upp till 30 meters räckvidd! Dessutom har den en fjärrkontroll som kan ges till ens partner. Vi tyckte det passade perfekt för tease-boxen eftersom ens partner kan styra ägget diskret utan att någon annan märker det.

Ögonbindel (99:-)

En ögonbindel är perfekt att använda vid förspelet speciellt på tema tease, eftersom du inte vet var din partner kommer att ta på dig. Kroppen blir mer känslig för beröring och det känns hett och spännande på samma gång!

ON - värmande & pirrande olja (249:-)

En riktigt härlig olja som ger en varm och pirrande känsla som vi älskar! Perfekt för att låta kåtheten spira i kroppen och få dig att längta efter din partner ännu mer.

LIGGBOKEN!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.

Första
Laddar...