Historien om Liggboxen

Liggboxen startade som ett samarbete mellan grundarna av podden Alla Våra Ligg och Mshop.se. Tillsammans kunde vi se att det fanns ett behov av ett enklare sätt att våga prova och utforska mer när det kommer till produkter för njutning. Både ensam och tillsammans med en eventuell partner.

Efter att grundarna av Alla Våra Ligg lämnat podden kändes det viktigt att Mshop kunde fortsätta att erbjuda Liggboxen till alla de som vill utforska sin njutning och sexualitet. Mshop har numera på egen hand tagit över Liggboxen och driver den vidare.

Det ska vara smidigt och enkelt att få in mer njutning i vardagen!

Mshop.se

Mshop är Sveriges ledande sexleksakskedja - aktiva både på webben och med två fysiska butiker; i Göteborg och Ullared.

Med över 30 år bakom sig är de ledande inom branschen, med sin stilrena och moderna yta bryter de ned stigmat kring allt från sexleksaker till vad en sexleksaksbutik egentligen är. Professionell och erfaren personal, både i butik och kundtjänst, erbjuder personlig hjälp till både nybörjaren och den erfarne.

Med informativa guider och samarbeten med sjukvården sätter de en helt ny standard - genom att utbilda den stora massan och aktivt prata om fördelarna med att känna sin egen kropp har de förbättrat sexlivet för över 1 miljon kunder.

Laddar...