Alla Våra Ligg

Alla Våra Ligg är en av Sveriges största poddar med cirka 170 000 unika lyssnare varje månad. Den görs av Amanda Colldén & Anna Dahlbäck, startades hösten 2016 och handlar om sex, sexualitet och att äga sina val.

Syftet med podden är att avdramatisera sex och uppmuntra lyssnare att stå för sin njutning. Amanda och Anna har haft en webb-serie på SVT Edit, föreläser, och har skrivit boken “Kom du? Alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer.

Egen erfarenhet kombinerat med frågor från lyssnarna har fått Amanda & Anna att förstå att det finns ett behov att prata om, våga utforska och testa nya saker inom sex!

Mshop.se

Mshop är Sveriges ledande sexleksakskedja - aktiva både på webben och med två fysiska butiker; i Göteborg och Ullared.

Med över 30 år bakom sig är de ledande inom branschen, med sin stilrena och moderna yta bryter de ned stigmat kring allt från sexleksaker till vad en sexleksaksbutik egentligen är. Professionell och erfaren personal, både i butik och kundtjänst, erbjuder personlig hjälp till både nybörjaren och den erfarne.

Med informativa guider och samarbeten med sjukvården sätter de en helt ny standard - genom att utbilda den stora massan och aktivt prata om fördelarna med att känna sin egen kropp har de förbättrat sexlivet för över 1 miljon kunder.

Liggboxen är ett samarbete mellan
Alla Våra Ligg
och
Mshop.se

Laddar...