Liggboxen April 2019

599 kr
Slut i lager

För mer avklätt sex
"Så smidig, snygg och bra vibrator! Wow, man kan ha den vid alla möjliga tillfällen!"
Boxen skickades ut precis när våren började blomma och temat för boxen var närhet. Produkterna och tipsen som följer är framtagna för att ni ska få era sexuella stunder tillsammans lite mer intima. Ibland kan ju närhet och intimitet vara extra sårbart, eller hur? Den här boxen är framtagen för att ni ska känna er närmare varandra, både fysiskt och psykiskt.

Boxen innehöll följande produkter:

Venus - Klitoris-/Parvibrator (499:-)

Det kan verkligen vara en utmaning att få till en känsla av närhet när man använder lite större sexleksaker under ett ligg. Många sexleksaker är ju lite för stora för att använda i vissa ställningar. Därför älskar vi den här! Den är platt, lagom stor för att hålla i handen, enkel att "manövrera" och dessutom helt grymt skön.

Mshop Care Clean:IT - Sexleksaksrengöring (149:-)

Vi trodde faktiskt länge att det var lugnt att tvätta sexleksaker med vanlig tvål och vatten, och visst det funkar. Men vill man att leksakerna ska hålla länge (och det vill man ju eftersom att man gillar miljön och eftersom att vi alltid skickar uppladdningsbara kvalitétsprodukter), så gör man bäst i att tvätta med en speicellt framtagen rengöring. Dessutom är denna rengöring vegansk, vilket är ett stort plus!

Magic 8 - Penisring (249:-)

Varsågoda för ett hårt, stabilt och praktfullt stånd! Den här kukringen gör att hela paketet blir mer "koncentrerat", den gör att man kan hålla sig längre och få en starkare orgasm. Inte helt fel eller hur? Ringen är till för både kuk och pung men kan användas på lite olika sätt. Mer konkreta tips följde med Liggboken.

Liggboken!

Liggboken, världens bästa bok följde som vanligt med! Lite extra matig den här gången. Utmaningarna och tipsen i just denna Liggbok var menade för att utmana lite extra, öppna upp och skapa en connection mellan varandra.

Laddar...