Liggboxen April 2020

599 kr
Slut i lager

För mer pirrigt sex
Temat för aprilboxen var pirrigt sex, för det är verkligen det bästa med sex tycker vi. Ni vet den där känslan när båda tänker att något hett kommer hända, men man drar ut på det för att bygga upp stämningen, tills man blir alldeles för frustrerad och inte kan låta bli varandra längre… Ljuvligt!

Boxen innehöll följande produkter:

Pantyvibe (499:-)

Säg oss, finns det något sexigare sätt att göra sin partner upphetsad än att göra det i smyg ute på offentliga platser? Det kanske det gör, men att ha en fjärrstyrd vibrator - till exempel denna - är ändå ett av de bättre sätten. Den här vibratorn passar perfekt i trosorna, och vi tycker att den bäst används när man är ute på restaurang eller på en bar.

ON Olja (199:-)

En av våra favoritoljor som förhöjer känslan. Kan användas både på ollon och klitoris och gör att det blir en värmande och pirrande känsla.

Slow Sex Bröstvårtsroller (149:-)

Eller vet ni vad, låt oss kalla den för Nipple gel istället, det låter så mycket sexigare. Den här oljan är till för bröstvårtorna. Luktar och smakar himmelskt gott, ger en kittlande och kall känsla på bröstvårtorna och är snygg!

Sample från Libragel

Ett glidmedel speciellt utvecklat för de som har torra och sköna slemhinnor! Detta är perfekt för det lägger sig som en skyddande hinna. Det är milt och hjälper fittan att bevara sitt PH-värde.

Laddar...