Liggboxen April 2021

599 kr
Slut i lager
För mer tyglande sex

Denna box kommer lastad med dominans, då vi vill att ni utforskar er förmåga att dominera och även våga släppa på kontrollen. Att våga låta en annan person leda en, koppla av och lita på att den ska få en att uppleva nya höjder av njutning. För det tror vi att ni kommer göra! Eller att få möjligheten att “utnyttja” sin liggpartners kropp på alla sätt man vill. Så njut på!

Boxen innehöll följande produkter:

Tiny Teaser Parvibrator (599:-)

När vi har fjärrstyrda grejer med i Liggboxen blir vi extra glada! Visst, det är 2021, men det känns fortfarande så coolt att man kan STYRA SIN PARTNERS UPPHETSNING ÄVEN OM MAN ÄR FLERA METER BORT? Visst? Den här kan ni även använda på flera sätt. Dess primära funktion är att stimulera klitoris med sin ena motor, ollonet med den andra och samtidigt göra det trängre för kuken under ett penetrationsligg. Om den används så är det perfekt med fjärrkontrollen, så att ni smidigt kan styra vilken typ av vibration och funktion ni vill ha.

Metal Handcuffs Rose Gold (249:-)

Vad passar inte bättre till temat “för mer tyglande sex” än ett par handklovar? För det är just vad det är, ett riktigt bra sätt att ta kontrollen under ligget och visa vem som verkligen bestämmer. Dominanta roller kan kännas lite ovant för vissa som inte testat det innan, men vi tycker verkligen att ni ska ta tillfället i akt och prova med dessa handklovar! Och byt gärna av varandra så att ni båda får uppleva den otroliga känslan av att vara passiv och bara få ta emot njutning. Det skadar inte heller att dessa är sjukt snygga.

Oh Holy Mary Glidmedel (199:-)

Holy Mary - har ni hört talas om det? Ett märke som jobbar med olja från sativafrö, vilket ger en värmande och pirrande känsla. Du och din partner, om det finns en sådan med i bilden, får helt enkelt en mer intensiv känsla tack vare denna produkt. Varumärket är från början kända för sin klitorisgel, som förstärkt orgasmerna för många i flera år. Nu finns det också som glidmedel, kanske håller ni det i handen just nu? Hoppas att ni gillar det lika mycket som vi i teamet gör. Fontänorgasm utlovas inte, men vi blir inte förvånade om det händer när ni använder produkten. ;) ;) ;)

Du kanske även gillar

Laddar...