Liggbox April 2023

599 kr
Slut i lager

För mer utforskande sex

Vårens box går i busighetens tecken. Vi har tagit fram en box som gynnar utforskandet av den sexuella kemin mellan två personer och låter er utmana varandra. Utforska varandras kroppar med hjälp av produkterna i boxen och ge er hän till den härliga, sensuella och lustfyllda våren!

Boxen innehöll följande: (1226:-)

Tärningar

Den första produkten kan tyckas liten och obetydlig, men den har stor potential om ni bara ger er hän. Att hitta ny njutning tillsammans med en partner kan ibland vara svårt, det är lätt att hamna i en loop och inte gå utanför ens comfort zone. Med dessa tärningar kan ni på nytt utforska varandras kroppar, erogena zoner och hitta nya saker som triggar era lustar. 36 kombinationer av utmanande uppmaningar inspirerade av 50 Shades of Grey.

Piska & handbojor

Med Puff & Cuffs kommer ni kunna utmana varandra att släppa på kontrollen, låt din partner låsa fast dina händer samtidigt som hen smeker dig över din kropp med hjälp av puff spanker - kanske varvat med lätt smisk? Sedan är det bara för er att byta plats. Puff spanker har utvecklats för att du enkelt ska kunna variera mellan smisk och smekningar, vi rekommenderar verkligen att prova på detta. Puff spanker och Cuffs är gjorda i fejkläder (alltså är dem helt veganska).

Vibrator

Vi älskar sexleksaker med många användningsmöjligheter - denna wand är inget undantag! På ena sidan hittar du en klassisk wand form som kan användas för stimulans av klitoris, perineum eller kanske bröstvårtor? Medan den andra sidan kan användas som dildo eller för stimulans av G-punkten med de sköna vibrationerna. Den har 2 kraftfulla motorer som kan styras separat, så du kan välja vilken ände som ska användas.

Laddar...