Liggboxen Augusti 2019

599 kr
Slut i lager

För mer ledigt sex
Temat för denna box är weekend-sex! Hösten kommer, och det är kul att pimpa den lite med trevliga weekends. Man är på en ny plats, det är spännande och det är lite större fokus på att njuta än vad det är i vardagen. Varför inte ta med en leksak (eller alla produkter som finns i denna box) som gör allt, framförallt sexet, ännu härligare?

Boxen innehöll följande produkter:

Tiffany Blue - Fingervibrator (499:-)

Varsågoda - en liten, smidig, snygg men framförallt otroligt bra och skön fingervibrator! Döm inte dess lilla storlek. Den är stark och har en hel del olika vibrationslägen att välja mellan.

Tenga Deep Throat - Runkleksak (149:-)

En sexleksak som känns fräsch, är skön och som poddmen älskar. (Våra pojkvänner alltså.) Vi har själva upplevt att det är lite svårt att hitta en bra runkleksak som inte känns som om man “knullar en burk” - men vi har nu hittat den!

Electric Blue - Växelvis värmande & kylande spray (179:-)

It’s electric, it’s a natural high! Denna produkt har faktiskt varit med en gång förut och var så uppskattad att vi vill ha med den igen. Det är en spray som du kan spraya på valfri kroppsdel för att förhöja känseln; klitoris, ollonet, analen, bröstvårtorna, eller någon annanstans.

Nipple Clamps - Bröstvårtsklämmor (199:-)

Yes, även nipple clamps var med i boxen för ett drygt år sen. Men vi tycker att de kompletterar resten av produkterna på ett mycket trevligt sätt. Nipple clamps är kanske den mest underskattade sexleksaken som finns?

Liggboken!

Boken kommer som vanligt med instruktioner, tips, utmaningar och en sexig spellista. Enjoy!

Laddar...