Liggbox Augusti 2023

599 kr
I lager

För djupare njutning

Vi tänkte länge på vad vi ville skicka till dig i den här boxen och har kommit fram till att det är dags för djupare njutning – visst låter det toppen? Sommaren är ju verkligen tiden man vill utforska och gå djupare i din egen och sin partners njutning. Det är självklart olika för alla vad det betyder, men för oss är det en självklarhet. Därför la vi fokus precis där fokus ska ligga en varm sommardag... On that nice booty of yours!

Boxen innehöll följande: (847:-)

Buttplug kit

Kitet består av 3 buttplugs i olika storlekar. De är alla gjorda i silikon, har rundade toppar och en tjusig sten i botten som utgör stoppet. Välj den storlek som passar dig och din nivå av erfarenhet med anal njutning, eller börja med den minsta och jobba dig sedan i lugn och försiktig takt upp till den största. Du och din partner kan dessutom välja varsin av de 3 storlekarna att använda under sex. Möjligheterna är oändliga! Tänk på att inte trycka på diamanten under användning!

Analglidmedel

Vad är det viktigaste att komma ihåg när man utforskar och utövar anal stimulans? Say it with me – GLIDMEDEL. Därför skickar vi med vårt egenutvecklade glidmedel som är skonsamt och har en mjukgörande effekt. Vid applicering kan den både pirra och kyla lite, det är för att öka blodtillförseln och hjälpa kroppen värma upp inifrån. Använd rikligt med glidmedel och fyll på under tiden så du slipper oönskad friktion!

Liten vibrator

Vi älskar sexleksaker som kan användas tillsammans – Yummy Mini Wand är därför det perfekta komplementet till analsexleksaker. Med denna lilla, men åh så kraftfulla wandvibrator kan du njuta av 10 vibrationslägen. Använd på klitoris, bröstvårtor eller på området mellan penis och anus. Då får du ännu djupare njutning tillsammans med en buttplug.

Laddar...