Liggbox December 2021

599 kr
Slut i lager
För mer lyxigt sex

Temat för denna box är lyxigt sex och det tycker vi verkligen att man ska unna sig ibland. Ofta hamnar man ju i en vardagsrutin som ser lite likadan ut varje gång, så det är viktigt och framförallt väldigt härligt när ligget får vara det där “lilla extra”. Ordet “lyx” betyder såklart olika för alla människor, så fundera över vad det betyder för just er och inspireras av varandra!

Boxen innehöll följande: (Värde 1899:-)

Rabbit

En rabbit kan ju komma i många former och med olika funktioner. Denna leksak tycker vi tillfredsställer oss perfekt då du får multi-stimulering i form av vår favorit klitoris och den härliga G-punkten. Sen fulländar den även kitet med sin lyxiga design. A perfect match!

Penisring

Vi äääälskar när penisringen har en stor och härlig yta för att nå alla möjliga känsliga områden runt våra kön. Ringen är dessutom superstretchig men tillräckligt fast för att ge ett praktfullt stånd som levererar. Sen skadar det ju inte att det är en snygg pryl som förgyller leksakslådan. Tips är att leka runt lite hur just ni vill ha penisringen, vem vill ha vibrationerna? Vrid på ringen så den större delen hamnar mot pungen för en härlig upplevelse eller låt klitoris och allt runt omkring få njuta.

Parvibrator

Lyxigt värre säger vi här – vi har testat ett gäng olika parvibratorer vi det här laget och den här är ett riktigt guldkorn. Inte för slapp i designen men inte heller för hård för att det ska skava och ge obehag vid penetration. Ett plus i kanten är att det finns fjärrkontroll så man kan egga upp varandra lite innan på distans i hemmet… eller var man nu råkar befinna sig när lusten faller på. Under själva sexet är det nog lite mer effektivt att använda knappen på själva vibratorn för att styra sin njutning. I dessa tider säger vi ”Kom, kom, strålande…ORGASM!” – För det lär ni båda få då även din partner känner av vibrationerna.

Laddar...