Liggbox December 2023

599 kr
Slut i lager

More Pleasure for the Naughty List

Vi har självklart sett till att fixa den mysigaste boxen som årets sista. Decemberboxen bjuder på värme, pirr, mys tillsammans och lite egentid. More Pleasure for the Naughty List är temat på boxen och det är precis som de låter. En box för alla oss som hellre har en stygg än snäll jul.

Mshop in Love - Temptation

Vi öppnar boxen med en helt ny produkt, framtagen av oss för er! Vi kände att det behövs mer närhet, värme och massage. Så vad passar inte bättre än ett massageljus?

Detta ljus har en brinntid på 5-6 timmar, vilket innebär många timmars massage mellan dig och din partner. Låt ljuset brinna i 10 minuter, sedan finns tillräckligt med olja för att påbörja er erotiska (eller mysiga) massage, häll ut lite olja på din eller din partners kropp. Doften av tropisk frukt tar er bort från den svenska vintern och till en lustgård i djungeln…

Psst - den bränns inte!

Bijoux Indiscret Lip Gloss

Ett läppglans som verkar återfuktande för dina läppar och doftar av härlig pepparmint (juligt, right?). Men det är inte bara ett vanligt läppglans vi skickat till er…

Bijouxs läppglans är framtaget för oralsex. Den pirrande, värmande och kylande effekten du kan känna på dina läppar kommer att föras över till penis eller klitoris vid oralsex. Läppglanset är en liten pumpflaska, så att du kan applicera på läpparna eller direkt där du vill ha stimulans.

Space Stroker

Det är få sexleksaker som förtjänar titeln klassiker lika mycket som denna goding! Space Stroker är speciell på så vis att den fokuserar vibrationerna på strängen på penis. Det går alltså att använda denna masturbator både i hårt och slakt tillstånd.

Använd Space Stroker på dig själv, som förspel på din partner eller som ett extra spännande tillägg under oralsex..

Psst… Du vet väl om att du kan använda vibrerande sexleksaker var som helst? Håll Space Stroker mot klitoris, bröstvårtor eller varsomhelst där det känns skönt! Bara fantasin sätter gränser!

Eclipse Rabbit

Vi har såklart sparat en av våra favoriter till sist. Eclipse Rabbit Vibrator, en vibrator med många användningsområden och som vi nästan kan garantera kommer bli en ny bästa kompis i sovrummet!

Dubbla motorer, 10 vibrationslägen, mjukt silikon, vattentät och dessutom TURBO-läge. Stimulera klitoris och G-punkten eller varför inte P-punkten och mellangärdet? Med Eclipse kan du stimulera allt som känns skönt och precis innan du kommer kan du trycka på boost-knappen som startar turbo-läget som kommer ta dig över den där berömda kanten.

Bonus: RFSU Oh Yes! Sample

Vi har fixat en tester till er som en liten bonus! Våra vänner på RFSU har bidragit med en 10ml tester på RFSU Oh Yes! - en lusthöjande gel för vaginabärare.

Du kanske även gillar

Laddar...