Liggbox Februari 2022

599 kr

449 kr

I lager
För mer känslofyllt sex

Varför inte låta din partner få ta kontroll över din njutning? Med denna box har du chans att släppa kontrollen och låta din partner få ge dig njutning på nya sätt. Är ni redan inbitna BDSM:are så har ni såklart full koll på hur dessa produkter ska användas. Have fun och glöm inte bort era safe words! För er andra - det här är en perfekt box för en liten inblick i hur eggande det kan vara att utmana varandra och testa på olika roller. Gå försiktigt, öppensinnat och njutningsfullt fram.

Boxen innehöll följande: (Värde 1245:-)

Wand Me Vibrator

Pricken över i:et i boxen för att verkligen förhöja er härliga stund är givetvis en vibrator. Den här är liten och smidig men gör jobbet. En wand har lite större huvud för att nå en större yta (läs; mer njutning!) och sen är det även böjlig så man leka med olika vinklar och tryck för att hitta bästa stimulans.

Lust Handfängsel

Drömmer ni om att testa lite BDSM? Nu har ni chansen att börja lite lätt med dessa sexiga handfängsel. Varför inte låta din partner få ta kontroll över din njutning? Handklovarna är enkla att justera med sin bältesknäppning och är extra bekväma att använda tack vare det mjuka fodret på insidan.

Mshop Care Nuru:it

Åh här har ni produkten som blir en perfect match med lakanet. En Nuru-olja är något mer än bara en massageolja, den ger såååå mycket mer glid och det bästa är att den går att återaktivera med hjälp av vatten så fort glidigheten börjar försvinna. Nuru är en japansk massageteknik som innebär att massören använder sin kropp istället för händerna - så försök massera varandra med allt förutom händer! Använd fantasin ;)

Fetishlakan

En produkt vi faktiskt aldrig haft med i boxen tidigare - KUL! Ni kanske tänker “Ett lakan?” Men det som gör det här lakanet speciellt är materialet och dess egenskaper. Tanken är att ni bäddar sängen med enbart det här lakanet och sen är det fritt fram för kladd och lek i oändliga former och mängder. Att få glida runt med sin partner och låta kropparna tala utan att behöva vara rädd om sängkläderna - Bingo! Så ös på med glidmedel och massageolja nu.
PS: lakanet kan tvättas i tvättmaskinen!

Laddar...