Liggbox Februari 2023

599 kr
I lager

För snabbare sex

Med första boxen för 2023 kör vi temat - snabba orgasmer. Början av året kan för många vara en hektisk period och det finns inte alltid tid att ta de långa, härliga stunderna av självkärlek som man (förhoppningsvis) är van vid. Men det är viktigt att ta sin njutning på allvar och därför vill vi bidra med produkter som kan vara en snabb lösning i stressiga tider. För med dessa produkter behövs inte många minuter innan klimax närmar sig…

Boxen innehöll följande: (997:-)

Lufttrycksvibrator

Vad är bättre för en snabb orgasm än riktigt bra lufttrycksstimulans? Inte mycket säger vi! ROMP är skapad av genierna bakom Womanizer och med deras banbrytande lufttrycksteknik (fast i mindre förpackning) är det den perfekta sexleksaken. Switch är liten, smidig och kraftfull. Med sina 6 intensiteter kan du enkelt hitta den styrka som tar dig dit du vill… och ännu längre! Med sin kompakta storlek kan den med fördel även användas under sexet för extra stimulans.

Penisvibrator

Här är våran favoritprodukt för penis - Simply Stroke It. En stroker med kraftfulla vibrationer, prickig textur och mjukt silikon. Den är dessutom mångsidig till följd av den avtagbara bulletvibratorn - den kan användas som du tänker att en stroker ska, genom att föra den upp och ner över penis. Men den kan också användas för att stimulera strängen på penis vid slakt tillstånd, vilket vi verkligen kan rekommendera att du provar! Applicera mycket glidmedel innan du använder den (för att undvika oönskad friktion) och njut av vibrationer och texturen. Använd den för att krydda till oralsexet, onani eller stimulera bröstvårtor, klitoris eller perineum med den löstagbara bulletvibratorn.

Rengöringsspray

Det absolut viktigaste (utöver glidmedel) är att rengöra leksakerna efter användning. När du rengör din sexleksak undviker du obalans i pH-värdet, infektioner och oönskade bakterier. Alla sexleksaker i silikon har porer som suger åt sig bakterier - du undviker att sprida dessa bakterier tillbaka till dig själv (eller till en partner) om du rengör din sexleksak. Speciellt viktigt om du har en sexleksak som du använder både analt och vaginalt. Vi har nu tagit fram en rengöring som är ekologisk, effektiv och bra för både dig och din sexleksak. Hur nice?

Laddar...