Liggbox Februari 2024

599 kr
I lager

Josephines Box

Jag fullkomligt älskar högtider och speciellt alla hjärtans dag oavsett om jag är i relation eller singel så det kändes som en självklarhet att designa min egna liggbox denna månaden. Jag har valt ut dessa produkter själv till er och valt med omsorg. Jag har valt blanda lite saker jag vet att jag gillar men också nya saker som jag är SÅ spänd på att få testa på och minst lika spänd att få skicka ut till er. När ni fått hem boxen och testat dess innehåll så tveka inte på att höra av er till mig med feedback. Jag vill veta allt!!

Boxen innehöll följande: (Värde: 996:-)

Josephines box bjuder på lite av allt!

Sängsnack Spel

Jag själv älskar att spela spel, inte bara generellt utan speciellt när det kommer till relationen så därför ville jag ha med denna produkt. Jag tycker att man lär känna varandra mer när man spelar spel på det här sättet, jag tycker också att det är lättare att prata om sex när man ändå är inne i ”mode”. Så lyxa till det med ett glas vin och lär känna din partner lite djupare!

Magic Shiver Flogger

Den här produkten valde jag för att jag själv verkligen ville testa den. Jag har inte använt piskor eller liknande innan så jag är så spänd på att göra det. Antingen bara dra den över kroppen eller faktiskt smink. Jag är SÅ taggad på att få testa den!

Glassy Rose Bubble G-spot

Denna g-spots staven valde jag då jag först och främst föll för utseendet, jag menar hur söt är den inte? Sen har jag hört så extremt bra om glas stavar så jag ville få möjligheten och även ge er möjligheten att få testa den. SKRIV TILL MIG vad ni tycker om den efter ni har testat!! Stavar, dildos, vibratorer är så roligt att använda med ens partner också, recommend recommend!!

Perfect Lipstick Vibrator

Denna sexleksak är en vibrator i läppstift form och samma sak där, jag föll direkt för utseendet och tyckte den verkade så rolig att testa. Denna kan man använda under förspel men också samlag. Jag tycker det är så mycket mer smidigare att använda små sekleksaker under sex så denna är ju verkligen big YES YES, enkel och smidig.

BONUS: Skrapa för en chans att vinna

Tillsammans med Mshop.se och Womanizer har vi tagit fram en skraplott där du har chansen att vinna en fri Womanizer Liberty eller en 20% rabattkod på Womanizer produkter.*

*Villkor står på din skraplott.

Laddar...