Liggboxen Juni 2018

599 kr
Slut i lager

För mer erogent sex
"Aldrig vågat testa en buttplugg förut, men nu gjorde jag det. Tack tack, tack! En helt ny nivå av njutning."
Temat för den här boxen är Sweet Spots och vi har valt att fokusera på alla sköna områden som ger extra pirr, njutning och glädje. Att lära känna varandras oväntade erogena zoner är ett fint sätt att lära känna varandra på och dessutom kan ni öka varandras njutning ännu mer.
Det finns ju så många fler zoner, punkter och prickar än vad man först tänker på. Har man inte lärt känna dem än så hoppas vi att den här boxen får er att bekanta er med dem.

Boxen innehöll följande produkter:

Black Velvet - Buttplug (189:-)

Den här buttpluggen är perfekt för dig som är nyfiken på anal play. Internt har vi kallat den för "den ödmjuka buttpluggen" och vi fattar att det kan kännas läskigt men vi tror du kommer bli glad om du ger den en ärlig chans. Den är tillräckligt liten för att passa en nybörjare samtidigt är den tillräckligt stor för att kännas och ge bra med njutning.

Feather Tickler - Fjärder (79:-)

Den här fjädern är supermjuk och kittlande och med den kan kan du/ni utforska vilka områden ni tycker om lite extra mycket.

G-spot Rocket - G-punktsvibrator (699:-)

Vi tycker att den här staven är en av de lyxigaste sexleksakerna vi har testat. Bra kvalité, bra utformning och snygg design. Dessutom är den skön! Den har många användningsområden. Förslagsvis; direkt g-punktsstimulering, stimulera slidmynningen, använda tillsammans med klitorisvibrator eller till att klittra samtidigt.

Electric Blue - Växelvis värmande & kylande spray (249:-)

En spray som internt har kallats för "tjolahoppsan-turbo-sprayen". Ta några spray för ökad känsel på områden där du vill känna mer eller ta några extra spray på kuken för att fördröja orgasmen.

Liggboken!

Sist men inte minst...! Denna underbara bok som vi skrivit helt själva som innehåller mer utförliga beskrivningar om produkterna och tips, tricks och utmaningar.

Laddar...