Liggboxen Juni 2019

599 kr
Slut i lager

För mer lekfullt sex
"Rabbiten… OMG helt fantastisk"
Sommar, sommar och sol - i år igen! Vad trevligt att vi äntligen är här. Och vad trevligt att få skicka ut en av våra absoluta favoritboxar hittills till er, årstiden till ära. Temat för den här boxen är lekfullt sex! Låt det pirra till, flirta, kyss varandra i sommarregnet, kyss varandra på stranden och lek med era kroppar.

Boxen innehöll följande produkter:

Private Collection Capella - Rabbitvibrator (699:-)

Vi älskar den, våra kompisar älskar den och befintliga innehavare av denna rabbit älskar den. Det är faktiskt en av de absolut bästa sexleksakerna vi testat! Snygg är den också.
"En HELT fantastisk rabbit! Bästa jag testat. Orgasmgaranti. Snygg design. Svinbra med flera olika vibrationslägen. Upplevelsen av den här motsvarar antagligen hur det skulle vara att gå till en professionell fitt-massör. Den vet vad den gör. Rekommenderar varmt och tycker det är en av de mest omtänksamma presenter en kan ge en annan fittbärare ❤️"

Durex intense orgasmic gel - Stimulerande kräm (159:-)

Anna, ena delen av Alla Våra Ligg, har tjatat om den här gelen i mer än två år i podden. Amanda gillar den också riktigt mycket, men Anna är nästintill besatt. Det är därför lite av en dröm för oss att den äntligen är med i Liggboxen.

Liggboxen spelet (249:-)

Kommunikation är något av det viktigaste vi har i livet, i alla typer av relationer; vänner, sexpartners, kärleksrelationer, familj och så vidare. Det är något vi tjatar om både i Liggboken och i podcasten Alla Våra Ligg. Så till den lekfulla boxen tänkte vi att det var perfekt med ett spel som i grund och botten handlar om kommunikation. Kul, nyttigt, viktigt. Och mysigt!

Liggboken!

Liggboken. Pricken över i. Grädden på moset. Den som gör Liggboxen komplett. Instruktioner till produkterna, utmaningar och orgasmtips i en snygg, lättläst bok som ni kan använda för att göra ert sexliv ännu bättre.

Laddar...