Liggboxen Juni 2021

599 kr
Slut i lager
För mer kittlande sex

Temat den här gången är “för mer kittlande sex”. Vi hoppas att ni får sexuella upplevelser som gör att det kittlar till i hela kroppen, men främst könen. Nu är det ju en tid där mycket i livet är kittlande! Början på sommaren, allt är möjligt, solen skiner, fåglarna kvittrar. Det är tillräckligt för att det ska pirra till hos oss.

Boxen innehöll följande produkter:

ROMP Wave Vibrator (299:-)

Något vi stör oss på ofta är när vibratorer är svårmanövrerade och det då blir svårt att “lägga den rätt”. Well, här är lösningen på alla våra/era problem. Förutom att vara en riktigt snygg sexleksak så är den här mjuk, flexibel och otroligt bra anpassad för att kunna lägga den mot klitoris (eller valfritt område som behöver vibreras på) och bara låta den göra sin grej. Om man vill ta med sig den ut på en kittlande promenad så går det också utmärkt. Bara att lägga i underkläderna och ge sig ut i den härliga sommarsolen.

Glassy Rose Bubble G-spot (299:-)

Något helt nytt för Liggboxen, en dildo i form av en glasstav. Vi brukar ofta säga att produkterna som medföljer är multifunktionella, men den här tycker vi att ni exklusivt ska använda för fittan. En stav för att stimulera g-punkten, gärna samtidigt som klitorisvibratorn från Romp används. Så elegant, så skön, så härlig. Dessutom kan man, eftersom den är gjord av glas, både värma och kyla den innan användning. Lägg den i ett varmt vattenbad eller låt den ligga i kylen ett tag för en helt annan upplevelse. Det var det! Sluta läs nu och börja använda den istället. PS. viktigt att ni inte använder den till analen då den inte har något “stopp”.

Puff Spanker (179:-)

En favorit i repris! Vi har haft med en fjäder tidigare i Liggboxen men nu när det var ett tag sen så tycker vi att det är dags igen. Den här är dessutom en kombo av båda fjäder och piska, för att passa vilket humör man än är på. Eller kanske kombinera för att kunna överraska mottagaren? Här är våra favoritdelar av kroppen som vi gillar att bli kittlade på: Insidan av låren, under skinkorna, under fötterna och på sidan av armhålan. Obs. Alla är vi olika, vissa skulle DÖ av kittel av en fjäder under fötterna, så se våra tips mer som inspiration än krav. Vi vill inte att ni ska kittla bort den sexiga stämningen.

Du kanske även gillar

Laddar...