Liggbox Juni 2024

599 kr
Slut i lager

Nu täpper vi till orgasmglappet

Masturbation May är över men orgasmglappet består (visste ni att endast 65% av vaginabärare får orgasm under heterosexuellt sex?), det måste vi göra något åt! Därför har vi lagt lite extra fokus på vaginan i denna box.

Boxen innehöll följande: (Värde: 1097:-)

Strong Within

Vi tycker verkligen om produkter som har flera olika användningsområden och Strong Within är en av dem. Antingen kan du träna dina knipmuskler (om du inte är van med att träna gör du det enklast liggande, så du kan dra i snöret lite lätt medan du kniper). De är nämligen små, men relativt tunga!

Private Collection Capella

Vad tycker vi om en stilren, kraftfull och ergonomiskt utformad rabbitvibrator? Vi älskar det! Och det är precis vad Mshop Private Collection tagit fram i sin Capella. En rabbit kan användas för att stimulera G-punkten samtidigt som klitoris (eller lite mindre känt, anus). Du kan nämligen såklart vända på rabbiten för att låta det lilla skaftet vila mot mellangården/anus.

Slow Sex Clitoris Balm

Har du provat en klitoriskräm innan som förstärker din känslighet? Nu har du chansen att prova en av de bästa på marknaden, Slow Sex. Denna kräm ger en pirrande och värmande känsla som ökar känsligheten!

Mshop Care ECO Clean It

Vi kan inte nog uttrycka vikten i att tvätta sina sexleksaker efter användning!! Om du har en lätt för att rubba din balans i underlivet är det extra viktigt, leksaker i silikon har nämligen porer precis som din hud. Så det är viktigt att tvätta av dem.

Laddar...