Liggboxen Oktober 2020

599 kr
Slut i lager

För mer avslöjande sex
Vi förstår att det ibland kan vara svårt att tänka utanför ramarna när man får hem en produkt som uppenbarligen är gjord för ett specifikt ändamål eller kön, men med den här boxen vill vi uppmuntra er att själva utforska och leka med produkterna i Liggboxen och testa andra sätt att använda dem på. Lycka till!

Boxen innehöll följande produkter:

Thor Manwand (799:-)

“Jag behöver inte en partner, nu när jag har den här”, sa en manlig bekant en gång om den här sortens leksak. Han tyckte att den var så skön att den täckte alla hans sexuella behov. Och vi är så glada över att haft med en produkt som kan användas både som en skön runkleksak och som en bra vibrator.

Pleasure Steel Plug With Chrystal (399:-)

Äntligen en buttplugg igen! I metall dessutom! Snygg, och extra skön. I och med att den är i metall blir den lite tyngre, och känns på så sätt mer.

Seduction Blindfold (99:-)

Temat för den här boxen är för mer “avslöjande” sex och ja, vi tänkte på den här ögonbindeln när vi satte namnet. För det ÄR avslöjande och kanske lite utlämnande att ligga naken med endast en ögonbindel på sig och förlita sig på den andra personen i rummet, men det är det som är det fina. Utnyttja det!

Du kanske även gillar

Laddar...