Liggbox Oktober 2023

599 kr

449 kr

I lager

Njutning på håll - för starkare orgasmer tillsammans

Ni säkert nyfikna på vad höstens Liggbox har att erbjuda… vilket inte är något mindre än: njutning på håll - för starkare orgasmer tillsammans. Låter de invecklat? Det är det inte. Genom att påbörja ett förspel på egen hand och bygga upp den sexuella spänningen kan njutningen ni upplever tillsammans efteråt bli 1000 gånger starkare. Låt oss dyka in i produkterna!

Oh-nani! Swirl Egg

Vi börjar med att presentera denna godingen, en perfekt leksak att ha med på språng eller enkelt plocka fram ur nattygsbordet. Swirl Egg har en textur på insidan, är mycket stretchig och har en mjuk, len känsla på huden. Använd mycket glidmedel och trä egget över ollonet på penis - vrid, dra eller gör det som känns skönt för dig.

Psst… Om du har en vagina kan du trä Swirl Egg över handen med den texturerade sidan utåt och använda under onani.

Our Secret Panty Vibe

En riktig hidden pearl (pun intended): en trosvibrator med en diskret och snygg kontroll. Ta njutningen till kontoret, affären, på restaurang eller kanske ut på dansgolvet? Med en diskret vibrator som denna kan du verkligen påbörja din njutning precis var du vill.

Kontrollen tillåter någon i samma rum att styra vibrationerna för dig eller så kan du själv styra trosvibratorn hur du vill. Påbörja förspelet innan du och din partner är i närheten av varandra, bygga upp den erotiska spänningen och njut av vetskapen att du stimuleras utan att någon annan vet.

Multi Pack Cock Rings

Ett set med 6 penisringar som är mycket stretchiga och kan kombineras med varandra? Ja tack! Perfekt att använda efter att ni äntligen träffas efter en lång dag av förspel på var sitt håll. Använd en penisring runt roten (inkludera bollarna) och ha en endast kring penis, du kommer uppleva en MYCKET hållbar erektion och dessutom kommer du hålla längre under samlag.

Kom ihåg! Använd inte en penisring i längre än 30 minuter. Smörj med glidmedel för att enklare få penisringen på plats.

Metal Handcuffs

Sist men inte minst… Lite spice! Ett par handklovar kan verkligen göra varje samlag lite mer spännande. Använd t.ex. på din partner för att sätta fast händerna bakom ryggen, på så vis kan du ge din partner oavbrutet oralsex eller smekningar över hela kroppen. Använd på varandra för att få uppleva njutning och stimulans utan att din partners händer lägger sig i.

Laddar...