Liggboxen Augusti 2022

599 kr
I lager

För känsligt och långvarigt sex

Sommaren är snart över, men oroa dig inte - vi hjälper dig att hålla dig varm. Vi har valt ut dessa fantastiska produkter som ser till att humöret och känslan i kroppen förblir varm och skön, även när solen försvinner igen. I denna box hjälper vi dig att sakta ner och lägga lite extra tid på det som känns bra, så att du kan få ut så mycket av din kropp och din njutning som möjligt - ha kul!

Boxen innehöll följande:

Private Collection: Galaxy (499:-)

Här har vi ett trådlöst vibrerande ägg med upp till 30 (!) meters räckvidd. För långvarigt sex med mycket känsla är Galaxy perfekt. Låt din partner ta kontrollen och överraska dig med härliga vibrationer mot G-punkten. Med hjälp av detta starka, vibrerande och diskreta ägg och dess kontroll kan ni starta förspelet redan ute på stan, medan ni lagar middag eller under filmkvällen. Ett långt och eggande förspel bidrar till starkare och mer intensiva orgasmer tillsammans. Psst… Prova även att använda Galaxy på klitoris och andra erogena zoner!

Bathmate Power Rings (149:-)

Med en kraftfull och riktigt töjbar penisring kan du njuta av sex (och onani) mycket längre än utan. Kuken blir mer styv och håller sig hård under längre tid - så att ni kan njuta extra mycket av varandra. Barbarian är lite större och passar därför både den mer välhängde och den som vill att penisringen ska sitta runt både kuken och pungen.

Tänk på att inte använda ringen mer än trettio minuter i sträck, och ta av den om du känner obehag. Den går att trä på både när kuken är slak och när den är hård.

RFSU sense me (159:-)

Lusthöjande gel som ger mer känslighet någon? YES! Den perfekta gelen för känsligare sex. Hur länge du klarar av att hålla dig från att komma? Kanske inte så länge. Använd Sense Me solo eller tillsammans med en partner för att öka känsligheten i klitoris! Den kan dessutom användas med kondom.

1TPR (69:-)

Här är motsatsen till Bathmates Barbarian - en liten och flexibel penisring som är enkel att ha med i fickan, nära till hands när lusten faller på. Här har du en penisring som sitter tight men fortfarande bekvämt. Använd mycket vattenbaserat glidmedel för att få den på plats och såklart för skönare sex.

Tänk på att inte använda ringen mer än trettio minuter i sträck, och ta av den om du känner obehag. Den går att trä på både när kuken är slak och när den är hård.

Laddar...