Liggboxen Oktober 2019

599 kr
Slut i lager

För mer nervkittlande sex
Älskar dessa buttplugs! Perfekt storlek för mig och riktigt lena. Vill ha fler!
Oktoberboxen är kanske vår mest oväntade box hittills, och temat är analplay. En box som fokuserar på rumpan, analen, de annorlunda sensationerna och upplevelserna man kan få genom att utforska de områdena. Extra bra är att det inte spelar någon roll vilket kön man har på framsidan. Precis alla har ju en bak.

Boxen innehöll följande produkter:

Uranus - Buttplugs (349:-)

Enkla, små buttplugs i lagom storlek. Perfekta för nybörjaren som vill experimentera. Pluggarna har en avsmalnad topp som gör att de är enkla att föra in och är gjorda i kroppsssäkert silikon som både är hygieniskt och känns lent mot huden.

Satisfaction Anal Beads - Analkulor (399:-)

Analkulor är en grym sexleksak eftersom den kan användas på flera olika sätt beroende på hur bekväm man är med anal stimulering men också beroende på vilken effekt man är ute efter. Du kan antingen använda analkulor för att sakta jobba dig uppåt i storlek och på så vis värma upp ringmusklerna sakta och säkert.

Lubricate:IT Water based Anal - Analglidmedel (99:-)

Glidmedel - det (nästan) viktigaste av allt! Det finns en hel del olika glidmedel ute på marknaden men det här är enligt oss det absolut bästa för analsex.

Liggboken!

Liggboken spelar extra stor roll den här gången, för förutom instruktioner till produkterna går vi igenom A och O när det gäller analplay. Hur kan man tänka om man är rädd för bajs eller om det känns kittlande OCH läskigt att utforska analen? Som vanligt innehåller den även utmaningar och orgasmtips.

Laddar...