Liggboxen Oktober 2022

599 kr
Slut i lager

För Våtare sex

Oktoberboxen har som tradition att ha med en produkt för analt bruk - det är både en spännande och härligt stimulans som tillför mycket till både samlag och onani. Dessutom har vi hittat produkter som passar perfekt att använda tillsammans med en buttplug och som ger det där lilla extra till den mysiga höstkänslan!

Boxen innehöll följande:

G-punktsvibratorn Juliêtte (499:-)

När vi ändå är inne på kvalitetstid med en partner - då passar Juliëtte perfekt in. Här är nämligen en liten, smidig och stark G-punktsvibrator. Med sin böj kommer den träffa perfekt på G-punkten! Den passar även bra att använda för att ge stimulans på andra erogena zoner - kanske på klitoris, mellangärdet eller bröstvårtorna? Bara fantasin sätter gränser! Utforska Juliëttes 10 vibrationslägen tillsammans och hitta det som passar er allra bäst.

Diamond Buttplug (199:-)

Här får ni en buttplug som är perfekt för både en nybörjare och en mer erfaren användare. Den har ett praktiskt och bekvämt handtag som lägger sig perfekt mellan skinkorna utan att vara obekväm. Passar speciellt bra vid onani eller under förspel oavsett om det är du eller din partner som bär den - dessutom ger den lite extra bling i tillvaron pga sina tre fina stenar på stoppet! Vi vill även påminna om att använda mycket glidmedel vid anala lekar, använd ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med en leksak av silikon, så håller den längre. Vi rekommenderar ett anpassat för analsex.

Heart Soap (199:-)

Här har vi verkligen fokuserat på självkärlek eller den där efterlängtade kvalitetstiden tillsammans med en partner. I lådan har du slumpmässigt fått en av våra nyheter Heart Soaps där Wash Me har en fantastisk doft av ros och Dirty Love en härligt lugnande (men upphetsande) doft av lavendel. Oavsett vilken doft du fick i din Liggbox så är Heart Soaps perfekt att använda både i badet och i duschen, likväl som ensam eller tillsammans. Det är mycket roligare att bli smutsig när du har en av dessa tvålar nära till hands!

Laddar...