Liggbox April 2024

599 kr
I lager

Med våren kommer nya upplevelser

Temat på aprilboxen är “med våren kommer nya upplevelser”. Där ni nu kommer få chansen att uppleva en produkt och ett orgasmtips som ni kanske inte förut provat tillsammans. Vi hoppas att ni kommer njuta av boxen och av våren, så ses vi igen i sommar!

Boxen innehöll följande: (Värde: 1046:-)

Här bjuds på något helt nytt för Liggboxen och även lite pirrande njutning!

Leather Blindfold

Det ett tag sen vi hade med vårt absolut favoritkomplement till alla njutningsstunder - ögonbindeln. Att ta bort synen förstärker känslan och gör din njutning mer intensiv. Oavsett om du använder den ensam eller tillsammans med en partner kommer du att uppleva en förhöjd känslighet och stimulans. Prova att ha en ögonbindel på under onani eller överraska din partner med ett förspel i mörker!

Power Delay Perineum Vibrator

Nyfiken på att stimulera prostatan utan penetration? Kul! Vi fixar. Med en mellangårdsvibrator (perineum vibrator) kan du indirekt stimulera prostatan med vibrationer. Denna fantastiska leksak kommer med två ringar, en du sätter kring både penis och pung, den andra endast runt penis, du låter den större räfflade delen vila mot mellangården (mellan pung och anus).

Be Yours Beautiful Sky Dildo

Här kommer något RIKTIGT roligt. Något vi aldrig tidigare haft med i Liggboxen. En vanlig dildo med sugpropp! Eller ja… Den är ju inte helt vanlig, den är faktiskt väldigt fint färgglad och alldeles, alldeles underbar! Sugproppen på denna 19cm långa dildon möjliggör att använda den både handsfree genom att sätta fast den på en slät yta (t.ex. en stol eller en vägg) eller använda den tillsammans med en partner i en stap-on harness.

Mshop Care ECO Lube

När man får en dildo så är det också artigt att bidra med ett glidmedel, för en dildo ska alltid användas med ett riktigt bra (och kompatibelt) glid. Nu får du med den ekologiska varianten av vårt bästsäljande Lubricate:IT. Ett vattenbaserat glidmedel som passar till alla sexleksaker och som är fritt från parabener och glycerin.

Laddar...