Liggboxen Augusti 2018

599 kr
Slut i lager

För mer maxat sex
"Asså rabbiten i box no. 4, thank lord! Fått min första egna fontänorgasm med den. Love it!"
Augustiboxen är “Double up” och med det vill vi fokusera på att göra allting ÄNNU skönare, med att dubbla upp njutningen och stimulera på fler sätt och områden samtidigt. Vi är väldigt glada över innehållet i denna box, eftersom den innehåller dels en av våra favoritsexleksaker och dels för att de flesta produkterna går att använda samtidigt som man har penetrationssex.

Boxen innehöll följande produkter:

Eclipse rechargeable rabbit - Rabbitvibrator (699:-)

GRATTIS alla, framförallt ni med fitta! Den här leksaken är på vår topp 3-lista när det gäller alla sexleksaker vi har provat, och i särklass den bästa rabbiten vi vet. (Och vi har fått testa många.) Varför gillar vi den så mycket? “Kaninöronen”, alltså klitorisstimulatorn, är flexibel och mjuk, och på så sätt kommer den åt klitoris oavsett hur ens kön är format.

Omega 2.0 - Kukringar (249:-)

Om man vill maxa ett stånd är kukring ett måste! I Liggboxen kommer två olika storlekar som man kan använda lite som man vill. Kanske en runt kuken och en runt pungen? Ringarna är gjorda i ett speciellt silikon som är väldigt mjukt och behagligt.

Nipple Clamps - Bröstvårtsklämmor (199:-)

Att stimulera bröstvårtorna kan vara något av det bästa som finns! Däremot kan det vara ett känsligt och eventuellt läskigt område för många vilket de här klämmorna är perfekta för. Man kan lätt anpassa hur hårt man vill att de sitter samtidigt som det är lätt att ”skruva till” när man håller på med annat.

Liggboken!

Liggboken, med mer utförliga beskrivningar av varje produkt, tips på hur de kan användas, orgasmtips och utmaningar. Denna lilla godbit är pricken över i:t i varje Liggbox.

Laddar...