Liggboxen Augusti 2020

599 kr
Slut i lager

För mer erotiskt sex
Kul med något som piffar till ens tillvaro tycker vi, särskilt nu när vi utöver pandemin dessutom börjar gå mot mörkare tider. Med denna box kommer ni förhoppningsvis kunna leka att ni är på någon mörk, rökig, sexig klubb i en cool stad, kanske med en sån där sexig maskeradmask framför ögonen, redo att ha ert livs hetaste sex mitt framför alla på dansgolvet.

Boxen innehöll följande produkter:

Black Lotus (799:-)

Vi skulle våga påstå att den här vibratorn kan ge en första orgasm till de som aldrig lyckats få en förut. Vad är det som är så magiskt? Svårt att säga. Men troligtvis att den kittlar alla nerver i hela könet. Vi är vanligtvis ganska dåliga på att komma ihåg att involvera mer än klitoris. Men den här maskinen löser jobbet.

Burlesque (149:-)

Är detta den mest oväntade saken i Liggboxen hittills? Kanske det! Men att ha dessa nipple tassles på sig är förvånansvärt sexigt och erotisk.

Paddel (249:-)

Alltid när vi har med BDSM-inspirerade produkter i Liggboxen blir ni skräckblandat förtjusta. Sen testar ni dem och älskar oss för att vi valt ut dem och er själva för att ni vågat prova. Samma gissar vi att det kommer vara med denna paddel som är ett smiskverktyg.

Du kanske även gillar

Laddar...