Liggboxen Augusti 2021

599 kr

449 kr

I lager
För mer varierat sex

I den här boxen har vi lite mer fokus på männen. Den bästa produkten som är med hoppas vi ska kunna få alla män att våga utforska sin anal. Men på ett mjukt, försiktigt sätt. (För de som känner sig tveksamma alltså. Är du redan bekväm med prostatastimulans, kör på så hårt du vill.) Boxen innehåller också en produkt för oralsex, och en för fittan. En härlig mix helt enkelt där vi hoppas att alla inblandade får trevlig njutning.

Boxen innehöll följande:

Power Delay Perineum Vibrator (599:-)

Alltså den här!!!! Vi har velat ha md en mellangårdsvibrator i Liggboxen sedan vi lanserade över tre år sen. Varför? För att en mellangårdsvibrator är ett perfekt sätt för män att stimulera sin prostata, utan att behöva gå via analen. Många vägrar ju att penetrera sin anal, och det tycker vi är synd eftersom det kan ge så mycket njutning. Med den här mellangårdsvibratorn stimuleras prostatan utifrån. Njutning kan alltså ske utan att man behöver fingra rumpan! Hoppas att ni blir lika glada som vi. Och verkligen vågar använda den och stå för att det är skönt med beröring i området. Ni med penis kan inte få rå för att det är där er mest sensuella punkt sitter. Just go with the flow and enjoy.

Geishakulor i stål med tråd (299:-)

Sist vi hade med geishakulor fick vi den här kommentaren: "Jag måste bara TACKA för geishakulorna i den senaste boxen. De är helt life changing? Jag har aldrig kommit genom penetration när jag onanerat, och då onanerar jag ändå mycket, men med kulorna och en dildo krävs det inte mycket innan jag får orgasm. Jag skulle aldrig få för mig att köpa geishakulor själv så jag är så tacksam att de kom med i boxen. Det är en av de bästa sakerna med Liggboxen, att ni väljer saker jag inte alltid själv hade köpt (eller trodde att jag behövde)."

Vi tyckte att det var dags igen! För er som inte vet hur man använder geishakulor, de kan vara inne i fittan under sex för att ge lite massage på sköna punkter som man annars inte kommer åt. De kan också användas som knipkulor. Då lägger man dem där inne och drar lite lätt i snöret med fingret samtidigt som man med könet försöker stå emot att de åker ut.

Smaksatt glidmedel för oralsex - System JO Bubble Gum (129:-)

Länge sen vi hade med något som har med oralsex att göra. Det här glidmedlet kan såklart användas som ett vanligt. Men det är framtaget speciellt för oralsex. Det smakar gott och ör att man kan slafsa runt lite extra. Slafsa kanske inte låter så sexigt, men om det blir mer vätska och glid blir det skönare för den som får ta emot din gudomliga cunnilingus eller avsugning.

Du kanske även gillar

Laddar...