Liggboxen December 2019

599 kr
Slut i lager

För mer självande sex
"Take a step in to the paradise!!! Rabbiten med roterande huvud är en riktig winner, orgasm på nolltid! Släng allt gammalt som du haft här har du ALLT som du behöver!" 
BRRRRR - är det ljudet för kyla eller en vibrator? Kanske båda! Temat för denna vinterbox är nämligen vibrationer i massor! Många kanske tänker att vibrationer bara ska användas på klitoris eller i en fitta, men vibrationer är fantastiskt härligt att ha med under hela sexet! På bröstvårtor, axlar, lår och under fötter (om man inte är för kittlig).

Boxen innehöll följande produkter:

Ultimate Vibrator Kit (1999:-)

En motor - FYRA olika sexleksaker! För alla gillar ju faktiskt olika, och därför får ni nu flera olika vibratorer att välja mellan. De är släkt med varandra men ändå väldigt olika i utformning och funktion. Är man ny med sexleksaker är detta kit SÅ bra, för att hitta vilken typ av vibration, form och stimulans man gillar. Förhoppningsvis gillar ni alla och kan variera mellan dem! Vi gillar personligen inte att motorn börjar med den starkaste inställningen, det blir nästan som en chock. Känner du samma som oss? Tryck flera gånger på knappen och nya, mildare och varierande vibrationer kommer dyka upp. Eller så kanske du vill köra på den starkaste direkt! Ska det va så ska det va! Du bestämmer helt själv. Own it!

Laddar...