Liggboxen December 2020

599 kr
Slut i lager

För ännu hetare sex
Temat för den här boxen är för ännu hetare sex och det är kanske det mest passande temat vi hittills haft. Alla älskar hett sex, och alla produkter i den här boxen gör sexet hetare. Både bokstavligt och bildligt talat. Oavsett om de här produkterna används med en partner, tillfällig förbindelse eller ensam - släpp loss och njut. Fy fan vad gött det är när man vågar göra det. Lek sexgudar och sexgudinnor! Kör på! Du förtjänar att känna dig on top of the world, och det tycker vi man gör när man verkligen lever ut sin sexualitet. Bra sex är livet.

Boxen innehöll följande produkter:

Heating Vibrator (699:-)

Vi presenterar för er: en ljuvlig G-punktsstav/vibrator som dessutom har värmande egenskaper och blinkar glatt i olika färger. Vi vet att vi ser olika anatomiskt ut men för oss träffar den här exakt rätt. Det är inte ens ett skämt att det var med hjälp av denna som Amanda fick en av sina sällsynta g-punktsorgasmer. För oss gör värmen att allt blir lite mer behagligt, varmt, gött och framförallt blött. I och med att den värms upp så pass sakta så känns det också tryggt att man kan ha koll på hur varmt det blir.

Bröst och klittklämma (299:-)

En typisk hate/love produkt eftersom den är lite utmanande och kedjor kan uppfattas som något extremt. Men vi tycker att det är den perfekta produkten för att omfamna ens mer kinky del av sexualiteten. Den används för att intensifiera känslan i bröstvårtorna och klitoris. Man kan välja hur hårt eller löst den ska klämma åt med hjälp av de små skruvarna.

Bijoux Clitoral Balm (149:-)

Som ni säkert kan förstå så älskar vi klitorisoljor av alla dess slag. Det krävs så lite av den (det räcker med bara en liten klick) men gör så stor skillnad för kvaliteten på sexet, njutningen och orgasmen. Det här är en värmande olja som verkligen gör dig medveten om ditt kön på ett skönt sätt då den får alla nerver att börja kittla. Kan med fördel användas även av män.

Du kanske även gillar

Laddar...