Liggboxen Februari 2018

599 kr
Slut i lager

För mer självsäkert sex
"Skönaste runket jag haft".
Temat för den allra första Liggboxen var onani! Varför onani, kanske du undrar? Är inte Liggboxen till för parlekar?
Vi anser att onani lägger grunden för hela din sexualitet, och är därför otroligt viktigt – oavsett om du har en partner eller inte.

Boxen innehöll följande produkter:

Vega - Klitorisvibrator (599:-)

Klitorisstimulering är något av det skönaste som finns och med en bra vibrator tycker vi att det blir ännu skönare. Vega är en av de bättre klitorisvibratorerna vi har testat och även väldigt stilren.

Tenga Wavy - Runkägg (149:-)

Ett runkägg tar ditt runk till nästa nivå och är som en mildare variant av en fleshlight. Funkar även att använda vid klittrande för en annan känsla.

Sensitive Gel - Stimulerande kräm (149:-)

En riktigt bra gel/kräm som förhöjer känseln direkt vid applikation och ökar blodflödet. Funkar både på klitoris, ollon och vid analöppning.

Pjur Woman Nude 100ml - Glidmedel (199:-)

Ett vattenbaserat bra glid som funkar till allt helt enkelt! Delvis så skyddar det slemhinnorna och så blir det mycket skönare. Om man använder silikonprodukter och vill använda glidmedel måste man använda ett vattenbaserat sådant, annars "tar silikonet ut varandra".

Liggboken!

Sist men inte minst, en bok med inspiration, tips och utmaningar. Här finns mer utförliga beskrivningar av produkterna och tips på hur de kan användas på nya sätt. Dessutom finns det orgasmtips, kommunikationsutmaningar, och rolig fakta som är kul och sexig att veta.

Laddar...