Liggboxen Februari 2020

599 kr
Slut i lager

För mer djupt sex
Februariboxen hade tema "för mer djupt sex", passande tyckte vi sådär i alla hjärtans dag-tider. Med djupt sex menar vi nära/personligt/intimt. Lite extra kärleksfullt helt enkelt.

Boxen innehöll följande produkter:

Alpha Penisring (799:-)

En vibrerande kukring som stimulerar klitoris och gör att ståndet blir hårdare och lättare att behålla, ja tack! Ni är många som efterfrågat en bra kulring. I Liggboxen #13 var den med!

Ben Wa balls/Geishakulor (249:-)

Geishakulor är en "fler i en produkt". De kan användas som knipkulor för att öva styrka. De kan också användas vid penetration för att öka eller ändra känslan. När något kommer in i en, oavsett om det är en kuk eller en sexleksak stöts kulorna mot slidväggen och bli lite som en skön akupressur. Om vi pratar penetrationssex med partner så får ollonet stimulans och en mer intensiv känsla när de stöter mot kulorna.

Nuruolja (249:-)

Nuru är en japansk massageteknik som innebär att massören använder sin kropp istället för händerna. Ett härligt och sensuellt sätt att vara intima utan att det innebär att man måste ha sex. Låt verkligen era kroppar gnidas mot varandra i ett sånt där filmiskt, klyschigt men härligt ögonblick. Extra tips är att personen som får massage också har på sig en ögonbindel eller liknande, känslan av massagen kommer då upplevas ännu starkare och härligare.

Laddar...