Liggboxen Februari 2021

599 kr
Slut i lager

För mer romantiskt sex
Vi firade tre år den här månaden!!! Boxen och hemsidan fick ny design och det var även alla hjärtans dag - således var temat "för mer romantiskt sex". Mer romantik till folket!

Boxen innehöll följande produkter:

Romp Shine Lufttrycksvibrator (499:-)

Varsågoda, här har ni orgasmer! Ni har säkert hört om lufttrycksvibratorer innan, att de har förändrat möjligheterna för tjejer världen över att få orgasmer. Och ja, det stämmer faktiskt. Det ÄR en otrolig teknik som gör att många kommer.

Fulfilling - Penis Sleeve (249:-)

Vi har länge varit nyfikna och velat ha med en sleeve i Liggboxen, och nu har vi äntligen hittat en som vi tycker håller måttet. Det var ärligt talat lite knepigt att hitta en sleeve som kändes sexig, men det tycker vi att den här gör! Det är alltså en sleeve som man sätter på kuken, som en kondom, och som ger en förhöjd känsla för mottagaren och en aning dämpande för den som bär den.

Massage:IT (199:-)

Den här massageoljan luktar så himla gott och ingen alla hjärtans dag utan klassikern: romantisk, kärleksfull massage! Vårt förslag är att ni ger varandra en lång skön massage - men på olika dagar. Det är så skönt att ibland ha bara ett fokus, “idag ger jag bara” eller “idag får jag bara ligga här och ta emot” utan att känna att man utföra en gentjänst när man ligger där som en avslappnad pöl och njuter.

Du kanske även gillar

Laddar...