Liggbox Juni 2023

599 kr

449 kr

I lager

För mer njutning på språng

Sommarens liggbox är här för att göra livet på språng, på resande fot lättare och mer njutningsfull. Därför är juniboxens tema: för mer njutning på språng. Vi vill att du ska ta med dig njutningen dit du vill utan att behöva kompromissa med stimulansen. Alla gillar inte samma stimulans och det har vi verkligen haft i åtanke med detta kit, så för att du och din partner båda ska kunna njuta på resan presenterar vi...

Boxen innehöll följande: (999:-)

Sommarens box bjuder på en bullet och tre sleeves som tillsammans utgör oändliga kombinationer av njutning!

Parvibrator

Låt oss starta med den vibrator som kan ge er båda stimulans samtidigt under samlag – parvibratorn. Bulleten placeras i toppen, så vibrationerna kommer främst vara koncentrerade på klitoris. Men frukta icke – vibrationerna kommer vandra ner i den smalare delen som placeras inuti snippan och stimulera G-punkten och penis under ert samlag. Extra njutning till er båda!

Penisring

På tal om mångsidigt kit… Här är en riktigt mångsidig penisring. Den har två flexibla ringar som kan träs både kring penis och pung – för att ge extra stöd och stimulans. Sedan har den en större del där bulleten placeras, därför kommer de mesta vibrationerna att landa antingen på klitoris eller perineum. Du kan nämligen välja att vända den större ytan nedåt för att låta den vila på utrymmet mellan pung och anus, därifrån kan vibrationerna indirekt nå P-punkten – en riktigt härlig stimulans om du frågar oss! Eller så kan du låta den större delen av penisringen vila på din partners klitoris under olikkönat samlag, vilket är en riktig winwin eftersom penis också får ta del av vibrationerna. Kan även användas utan bullet.

Vibrator

Sist men inte minst har vi denna fantastiska sleeve i form av en lay-on vibrator. Denna vibrator kan både placeras i trosan, vila på vulvan, hållas mot klitors/perineum/strängen på penis eller föras långsamt över varandras kroppar. Det finns många olika användningsområden och bara din fantasi sätter gränserna.

Laddar...