Liggboxen Oktober 2018

599 kr
Slut i lager

För mer delikat sex
"Min kille har alltid varit negativ till leksaker för honom. Space strokern var annorlunda, han älskar den och jag är övertygad att han tar fram den även när inte jag är med."
Oktoberboxen kom lastad med allt man kan tänkas behöva för riktigt bra, hett och skönt oralsex. Slick och sug bör ju ha ett stort fokus under ett ligg. Med den här boxen var vår förhoppning att ni skulle vilja ta er tid att utforska det lite extra med varandra nu under hösten.

Boxen innehöll följande produkter:

Flower Smart Balls - Knipkulor (299:-)

Det kan kännas märkligt att ett snöre sticker ut ur fittan vid oralsex, eftersom att det påminner om att ha en tampong i. Försök tänka bort detta och fokusera på härligheten du kan få uppleva med knipkulor, både med partner och på egen hand. För oss har orgasmerna blivit väldigt mycket mer intensiva när dessa kulor är inne i fittan, både när vi fått oralsex och när vi har onanerat med valfritt redskap.

Space Stroker - Runkleksak (899:-)

“Vad är det här för konstig tortilla?” kanske ni tänker och ja, det är arbetsnamnet vi använt internt på denna runkleksak (för visst ser den lite ut som ett tortilla-bröd?). Trots det lite osexiga smeknamnet vi gett leksaken är den heeeeelt magisk. Den ger ett bra grepp om kuken och är perfekt i sin storlek och “konsistens” (alltså den räfflade insidan). Vibrationerna i den är rätt enkla men väldigt pirriga och härliga!

Wicked Teasers - Smaksatt Glidmedel (149:-)

Man kan självklart ha oralsex au naturel, det har vi oftast, men ibland kan det vara kul med lite extra krydda. Speciellt när den här boxens tema är oralsex. Det här glidmedlet är sjukt gott. Det är märkligt att skriva “sjukt gott” och glidmedel i samma mening, men det är sant.

Liggboken!

Vi älskar Liggboken! Vi har också hört att Liggboken är en storfavorit bland de som prenumererar. Liggboken #5 kom som vanligt med instruktioner, tips, tricks och utmaningar för att ert sexliv ska bli ännu bättre.

Laddar...