Liggboxen December 2022

599 kr

449 kr

I lager

För mer hett (eller kyligt) sex

Nu är vi inne i den mörkaste och kallaste årstiden, den perfekta tiden för att krypa ner i soffan med en filt, levande ljus och någon du tycker om. Ni kan hålla värmen genom kroppskontakt (och lite sexig friktion), men det kan också va extra sensuellt att tillföra kyla. Ta vara på varandra och hälsa 2023 välkommen med nya erfarenheter.

Boxen innehöll följande: (599:-)

G-punktsstav

Staven har en perfekt böj för att komma åt G-punkten och det går dessutom bra att använda vilken av sidorna du vill. Ni kan verkligen komma åt att stimulera G-punkten på djupet med den här staven. Det magiska med en glasstav är att den går att både värma upp och kyla ner för att variera stimulansen. Håll den under rinnande vatten en stund för att få den varm eller kall. Vi lovar att du inte kommer ångra dig!

Dildo

Som ni ser har vi fokuserat på lyxiga och mångsidiga glasprodukter. Dildon är formad som en stav, med en bredare topp, avsmalnande hals och som sedan blir smalare igen. Den bredare toppen är perfekt för stimulans för G-punkten och ger en härlig känsla vid införande. Medan den smalare kan användas för att stimulera specifika punkter, t.ex. klitoris eller bröstvårtor. En glasstav är perfekt att använda tillsammans med t.ex. en orgasmgel eftersom att materialet i glas kan användas med silikon och flera andra ämnen.

Buttplug

Även buttplugen är i glas och är perfekt för både nybörjare och den mer erfarne när det kommer till buttstuff. Att den är i glas ger lite mer tyngd, vilket är riktigt skönt. Det breda stoppet gör den perfekt att använda även under sex och ger det där lilla extra till de sexiga stunderna tillsammans med din partner. Glöm inte att använda mycket glidmedel vid anala lekar - med en glasbuttplug fungerar vilket glidmedel som helst! Vi rekommenderar ett anpassat för analsex.

Laddar...