Liggboxen Juni 2022

599 kr
Slut i lager
För mer djuriskt sex

Boxen innehöll följande: (Värde 1207:-)

Heating Bunny

Time to turn up the heat! Bokstavligt talat... En rabbit med en rolig funktion - värme! Alla vet att Juni kanske inte alltid har det bästa vädret så varför inte njuta lite extra av en rabbit som kan ge dig dubbel stimulans eller trippel; Klitoris, g-punkt och VÄRME, wow. Kaninen är mycket böjlig och passar lika bra för ensamlek som med parter. Och vid det här laget vet ni att glidmedel (och lustökande) förhöjer upplevelsen för att alla inblandade.

Interstellar

Vi har haft med många olika varianter på det klassiska “runkägget” men denna tycker vi sticker ut med sin snygga design - Hur praktiskt med genomskinligt material så man ser the action? Åh sexigt (eller ska vi säga djuriskt?) om vi får säga det själva! Varför inte testa använda leksaken på din partner om hen är en kukbärare - rikligt med glidmedel (helt valfritt om ni vill använda det medföljande glidet eller inte) och sen är det bara att enjoy the ride. Psst, du kan lätt dra ut produkten ur “skalet” och använda den ensam sen underlättar det även rengöringen då du kan vända den ut och in.

Bum Bum Heart Anal Plug

Här är en gullig anal plug som är perfekt för nybörjare och den som bara vill sätta lite mer färg på tillvaron. Att testa att stimulera analen kan vara nytt och spännande och därför kännas lite djuriskt. Pluggen är gjord helt i silikon vilket gör den både mjuk och flexibel samtidigt som du lätt kan rengöra produkten - tänk på anpassad rengöring och som vanligt vattenbaserat (!) glidmedel ALLTID till silikonleksaker. Roligt med denna produkt är att stoppet är utformat som ett hjärta som pryds av texten “Be mine".

Laddar...