Liggboxen Februari 2019

599 kr
Slut i lager

För mer utforskande sex
"Måste ge er en fantastiskt stor eloge för en otroligt bra Liggbox den här månaden!! Kunde inte passa bättre för mig (min första box btw) och min kk/dejt som båda älskar bondage! Vi blev båda superglada för repet som vi länge pratat om att köpa."
Boxen skickades ut i samband med Alla hjärtans dag och temat var utforskande sex. I boxen har vi valt produkter som är perfekta att använda för att utveckla sin relation till 2.0. Perfekt för en dejtnight, alltså! Vissa av produkterna är lite kinky, och vi uppmuntrar er att utforska boxen med öppet sinne! Vi trodde inte att vi var så inne på bondage till exempel, men har upplevt några av våra mest intensiva orgasmer när vi varit fastbundna. Så, kör hårt!

Boxen innehöll följande produkter:

Nona - Parvibrator (599:-)

I silikon, mjuk, böjlig och med flera olika vibrationsinställningar. Den här parvibratorn är primärt till för att användas vid penetrerande sex, änden med en liten “kula” på ska ligga mot klitoris och den andra änden ska vara inne i fittan. På så sätt stimuleras klitoris på henne, och penetrationen blir mer intensiv för honom. Vi tycker själva att den här är den bästa parvibratorn vi har testat.

Rep (79:-)

Med rep kan man ha mycket kul.
Här är en praktisk guide för er som är nybörjare:
Gå till repskolan!

Handbojor (119:-)

Vill man inte fumla med rep, inte känner sig så självsäker gällande knopar, utan istället vill ha något lite hårdare och “pang på” så är det såklart handbojor som gäller! Du som blir fastkedjad - testa vad handbojorna går för!

Piska (119:-)

Piskhantering är verkligen en hel vetenskap. Man vill ju göra det på rätt sätt, så att ingen kommer till skada (på riktigt alltså) men ändå få en härlig adrenalinkick. Så om ni är nybörjare - ta det försiktigt! En riktigt härlig och upphetsande grej att börja med är att dra piskan över den andras kropp, gärna då personen har både ögonbindel och är fastknuten/kedjad..

Ögonbindel (79:-)

En ögonbindel är perfekt att använda vid förspelet, eftersom du inte vet var din partner kommer att ta på dig. Kroppen blir mer känslig för beröring och det känns hett och spännande på samma gång!

Liggboken!

Liggboken för denna box var den mest innehållsrika någonsin, för att fira Alla hjärtans och att Liggboxen fyllde ett år. Som vanligt fullproppad med tips, tricks, mer utförliga instruktioner om produkterna och sexiga utmaningar. Vissa av våra prenumeranter tycker att Liggboken är det bästa med hela boxen.

Laddar...