Presentkort för ännu bättre sex!

Välj ditt presentkort

1 Liggbox
499kr
/ box
49 kr frakt
  • Levereras vid nästa utskick
  • Boxens värde överstiger alltid 750 kr
3 Liggboxar
499kr
/ box
Gratis frakt
  • Levereras vid nästa utskick
  • Boxens värde överstiger alltid 750 kr
6 Liggboxar
465kr
/ box
Få 1 box gratis
  • Levereras vid nästa utskick
  • Boxens värde överstiger alltid 750 kr

Hur fungerar presentkorten?

Liggboxen Presentkort

Vill du skämma bort någon du tycker om med lite extra njutning och ett färgsprakande sexliv?

Med dessa presentkort väljer du själv hur många Liggboxar du vill ge bort i present utan att binda upp dig på en prenumeration. Ju fler boxar du köper - desto mer sparar du! Du kommer få ett mail med Presentkortet som en pdf som du sedan kan skriva ut eller bara vidarebefordra till den lyckliga personen som ska få det. Varje presentkort har en unik kod som kan lösas in här. Sen är det klart och du kan förvänta dig evig tacksamhet för att du gav bort ett ännu bättre sexliv!

Vad finns i boxarna?

Liggboxen Innehål

Fylld med allt från orgasmtips till sköna sexleksaker skickas boxen i en diskret och anonym förpackning! Innehållet är noggrant utvalt för att inspirera till ett ännu bättre, roligare och mer varierat sexliv. Alla produkter och tips är personliga favoriter hos Alla Våra Ligg - framtagna med hjälp av Mshops expertis.

Gör det sköna ännu skönare - ge bort en present som sent kommer glömmas!

Tidigare Boxar

Varje box har olika teman och innehåll för att inspirera till nyfikenhet och ett ännu mer spännande sexliv! Vi har samlat alla tidigare boxar för att du ska kunna få en känsla för vad Liggboxen faktiskt handlar om. Klicka här för att se alla tidigare boxar!

Laddar...